• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    MAGE
    MAGE --- ---
    HOCH2: praveze by to ted bylo caste jelikoz LS dostanou i neutral karty
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    HOCH2: z 4/3 dr robota ti nekdy vypadne mistress, nebo evolve/devolve... kdyby ten priest ju ukradl, pak zahral, a pak jeste auchenai (nebo to kouzlo) tak je MEGADEBIL :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: ono to taky nastane pouze ve vyjmecnych pripadech a asi ted uz pouze ve wildu. Priest tu mistressku musi ukrast a zahrat. Takze tam ani neni co moc fixovat.
    Pravdepodobnost, ze Defile a kone zahraje lock je natolik velika, ze to museli nerfnout :(
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: KOZLIKK: jsou to dve ruzny veci

1) misstress + auchenai - naprosto korektni chovani a z pohledu hry bez problemu.

misstress da damage - pokusi se pridat zivot, auchenai to zmeni na damage, mistress tim padem zase dala damage a pokusi se pridat zivot a tak stale dokola - za dve minuty je hotovo, protoze controller umre - neni to infinite loop, protoze tam jeden z hracu prichazi o zivoty a jakmile je na 0, tak je hotovo a hra je skoncena.

2) defile + dreadsteed je nekonecnej loop. nejsou tam ve hre zivoty, takze by proste hra skoncila tim, ze by to oba hrace kicknulo ze serveru.
    XINDL
    XINDL --- ---
    Valeera a Anduin jsou dva DK, ktere chci, i kdyby nebyli vubec hratelni :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: tam ten endless loop je taky, jen s tim, ze toho priestovskyho zlodeje to zabije. Odecita ti to zdravi po jednom nez nechcipnes.
    Mistress of Pain + Auchenai Soulpriest Combo
    https://www.youtube.com/watch?v=lr234a4tJiI
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: chapu, neco jako kdyz priest s Auchenai Soulpriest ti sebral Mistress of Pain, akorat ze by te to nezabilo :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: kvuli ktere konkretne.
    Ted kdyz sis vytahl tu Umbru, tak jela taky endless, ale zastavila se u posledniho kone, co mohla vyvolat.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    už ať je pátek...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOCH2: ajo,ten deathrattle efekt byl hned,ne na konci kola.diky
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: tak da se hrat jenom ve wildu, ve standardu ji nenajdes.
    Mela DR: Summon a Dreadsteed.
    Takze ted je nemuzes namnozit rychle tak, jak to slo ted.
    Musis cekat na Nzotha nebo nejak vyuzit Barona ci Spiritsinger Umbra. Ale jak uz je to ted nove, tak nezaplnis celej board, ale vyvolas pouze jednoho kone za jednoho kone. Ne 5 za jednoho.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    HOCH2: silence
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: tuhle kartu jsem dlouho nevidel,co se zmenilo? nedostal kun nerf uz nekdy driv?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: Kurvy blizardsky :) Zrovna vcera jsem mel quest za locka a dal jsem krasne tri hry s tim, ze koniku bylo vetsinou 6 v patym kole :) Tak nejak jsem cekal, ze kone brzy nerfnou.
    Ale potkal jsem jednoho warlocka a ten mi ukazal takovyho 5/5 - Cruel Dinomancer. Staci je mit dva na ruce, jednoho discardnout a pak zahrat toho druhyho. Pak funguje uplne stejne jako kun a uz se ho nezbavite :)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    v craftingu uz jdou videt karty ze zmrzlych zidli
    MATHES
    MATHES --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: Vypada to ze to je ten patch na zmrzlou zidli :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nevíte plís, co to bylo právě za update? asi ne takovej ten, kterej stáhnu teď a 11.8. už nebudu muset stahovat? furt řešim, jestli stihnu ten update před odjezdem
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    JEENA: Wild ale neni jako standard. Muzes tam mit uplne super deck a potkas nekoho, kdo te stejne porazi. Neni to tam moc o tom, ze ted se hrajou dva typy baliku a proti nim jsou tu dalsi dva typy. Tam potkavas plno variaci na vsechny mozne baliky. Novy karty se ted budou snazit vsichni tak nejak tam hrat, budou casteji videt, ale pak to casem odpadne. Jako na zacatku Gadgetzetanu, to byl samej cancer rogue, druid nebo war a pak se to trochu uklidnilo a ve vetsine byl jenom Tonda 0 fireball combo.
    JEENA
    JEENA --- ---
    Ještě jedna věc k novýmu setu. Trochu se bojim, ze controly dostaly fakt busted věci a na wildu budou mít strašnej winrate.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    _DOMINIK_: tesne nad 6,1 vyher. Kdyz rozdavali 3,3 goldu za viteztvi jedne hry i v arene, to byly casy a goldy se kupily rychleji :)
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    tak ja jsem chudy pribuzny, 2,9k goldu a 3,3k dustu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam