• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLOMBDENTIST: článek total o hovně :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    PLOMBDENTIST: umi autor hrat neco jinyho nez huntera? Kdyz tam hodi jiny povolani, tak jedine z adventury :)

Kdyz uz jsme u tech adventur, jak jste na tom s prvnim kridlem? Jak jste porazili toho saska, co muze dostat poskozeni jenom zbranema? Priestem jako ja? :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    STRANGERD: mam jedno zlaty, tesim se na free dust :)

premyslel jsem ze bych si zahral paladina, ale na ten control mi chybí hodně legendárek v čele s tirionem. Dneska: log -> shit quest -> reroll quest na spectate a friend -> free pack -> golden tirion , thxkbye

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Jak se s Death Knighty změnil Hearthstone? První dojmy - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...rozen-throne-recenze-f7d-/Recenze.aspx?c=A170814_173446_bw-pc-recenze_oz
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STRANGERD: pred chvili to dostavel Oliver .. chce to jade variantu, ale i jen rampa a posilovaci taunti jsou broken ..
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ehm presel jsem na temnou stranu a postavil si poprvy v zivote ramp druida a vsadim cash na to, ze ultimate infestation dostane nerf...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    FEKASON: ... jako vazne?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KOZLIKK: Hm Hm Control warlock si me povodil jak malyho kluka, asi zustanu u tempo mage nebo zarucenyho burn mage, tohle spis for fun... :-) Ale jako pekny...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ne tak sem tam dal inkmaster soliu
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Dam tam toho pejska :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KOZLIKK: Chybi mi pyros, je crucial, nebo lze necim nahradit?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    DEINEIGE: džízs krajst, tak znovu - to ten deck nerozbije, prostě si lízne jinou kartu, no big deal. zatímco když jade druidovi vezmeš jade idoly, tak jsi mu zničil late game, když inner fire inner fire priestovi, tak zničíš zásadní kombo. a ano, secret palymu to ublíží, ale ten se ve standardu nehraje
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja toho zatim nemel cas moc zkusit,ale dnes byl klidek,tak jsem si zkusil frozen control warlocka a hodne me bavi.sice stale nemam takovou uspesnost jako s renolockem,ale jinak mi prijde tohle rozsireni zatim celkove super,kdyz se divam i na vase vesmes nadseny reakce
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Lidi, jsem jedinej komu chodi Death knighti uplne navylizprdel? Bud mam fakt smolika nebo to maj nejak nahackovany, protoze ze 45 her od vydani novy serie jsem mel 38x DK mezi poslednima cca 5 kartama decku. Wtf.
    MATHES
    MATHES --- ---
    PLOMBDENTIST: protoze tech demonu v ruce kupodivu nikdy nemam zas tak moc a pokud nemam v ruce DK, tak ani nechci zahrat pulku handy, abych si nabehl do equality + consecration, nebo jinej mass removal.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    PHOBOS99: shield slam, Earthen Scales (ale to je zase druid), pala secrety atd...list tu http://www.hearthpwn.com/...ter-premium=1&filter-cost-val=1&filter-cost-op=3&filter-type=5&display=3
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    XINDL: galerie na tabletu doma je vec nemila, musis vydrzet a budou i ty kozy :) Mam i ten seznam zbytku, co mi padnul, takze az gtfo z prace, tak pak bude showtime :)
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    PHOBOS99: No ja z tehle karet co jsem vyjmenovala hraju 10 v novym throne decku. Potion of madness, smite, mind vision a pw:shield, ty jsou ok i kdyz ztencenej deck az o 10 karet muze byt clkm pruser, ale pintsize se kombi se SW:Horror a Pain, tam uz je to dost blby
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    NICKITA: jo tak to je jasný, ale to ho nerozbije, tak si holto těhle karet lízne něco jinýho dobrýho že jo. jediný, co mě napadá, že tím můžeš zaříznout je inner fire kombo
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    PHOBOS99: No zrovna Priestovi skodi dost.
    Inner fire, Pintsize potion, Poition of madness, PW:Shield, Holy smite, pripadne mind vision. Minimalne dva ty spelly se hrajou prakticky v kazdym priest decku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam