• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    XINDL
    XINDL --- ---
    tak tenhle priest
    AZIM:
    me aktualne dostal na rank 5. Tyvole nerekl bych to, ale je schopny si to poradit temer se vsim. Dokaze to celkem uspesne rozjebat jade druida, coz mi teda dela neskonalou radost. Proti controlum to ma taky plusovej winrate. Proste super balik, strasne me bavi.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    AZIM: super deck z 8 rank na 6 winstreak..videls sem neco podobny hrat nekoho na twitchi je to super musel se vycraftit sochy
    FLAD
    FLAD --- ---
    AZIM: Winstreakem na 19, pak už prohrávám. Ale sranda je to super :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    AZIM: T3 - coin, barnes -> lich king. souper zabije LK. T4 eternal servitude -> lich king. concede.

je to docela nechutny:D
    BUG
    BUG --- ---
    AZIM: to je dobrej masakr! jen nema ysharje taxem tam dal nzotha ataky to neni spatny:-)
    AZIM
    AZIM --- ---
    epesni zalezitost ... vetsinou vyhraju tak ze da souper concede kdyz mu behem 9 coinu poslu na stul 3ti yseru nebo lich kinga

Rookie's Control Priest Deck - Hearthstone
    https://www.icy-veins.com/hearthstone/rookies-control-priest-deck
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    postavil sem nejdivnejsiho control huntera na standardu :D Hraju s tim jen kolem ranku 13 ale je to sranda, nejsou tam skoro zadne beasty ani hunter karty :D https://hsreplay.net/replay/mCbYemSvdCRvQejQW8HVtA
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    GOLDENSAINT: Já je tam měl, ale přišlo mi, že je vlastně nepotřebuju. Defile funguje většinou docela dobře i bez nich a vzhledem k tomu, že nehraju Drain Soul, tak jsou tam takový zbytečný. Pravda je, že by se tam velmi hodili ty Faceless Shambleři, jak píše PLOMBDENTIST, ale momentálně koumám spíš čím vyplnit ten 2 mana slot.
    GOLDENSAINT
    GOLDENSAINT --- ---
    VOMAJDA: Tainted Zealoty bych tam nacpal urcite. (Zealot + Defile je moc hezkej boardclear). A zauvazoval bych i o Stonehill Defender (mít 2x Lich Kinga je velmi prijemne :))
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Protoze proti jade druidovi si aggro a jade druid je ted nejlepsi deck na standardu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    VOMAJDA: hraju 2x faceless shambler, nelibi se mi blast crystal a twisting nether
    JEENA
    JEENA --- ---
    VOMAJDA: souhlasím s defile, je to strasne powerful a zaroven se s tim krasne hraje/pocita, je to takovej rebus vzdycky :)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    MATHES: good for you :)
    Já právě moc spokojenej nebyl a tohle mému stylu hraní vyhovuje líp (t.č. Rank 14, takže žádná první liga). Nicméně můj problém to úplně neřeší... Budu to chvíli zkoušet a uvidím.
    MATHES
    MATHES --- ---
    VOMAJDA: hele ja jsem s nim dost spokojenej :)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    MATHES: tohle jsem tam měl a nebylo to imho tak dobrý jako to je teď. Zabíjení/healu je tam celkem dost a ten ghoul je v principu hrozně slabej - v early game mi sice umí poskytnout tempo, ale já hraju deck na value a ghoul je v mid-to-late game mrtvá karta.

Btw - kdo jste si nevšiml, Defile je naprosto geniální karta :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    a pokusil bych se najit misto na to dej 2 dmg s lifesteal
    MATHES
    MATHES --- ---
    VOMAJDA: dal bych tam 2x happy ghoul
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CUZMAN:
    hehe, si potkal temer vsechno pri ceste z ranku 15 na rank 14 winstreakem? :D
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    Poraďte - hraju tohle:
    ### Demons
    # Class: Warlock
    # Format: Standard
    # Year of the Mammoth
    #
    # 2x (1) Mistress of Mixtures
    # 2x (1) Mortal Coil
    # 2x (1) Voidwalker
    # 2x (2) Defile
    # 1x (2) Doomsayer
    # 1x (2) Sunfury Protector
    # 2x (3) Earthen Ring Farseer
    # 2x (3) Shadow Bolt
    # 1x (4) Blastcrystal Potion
    # 1x (4) Hellfire
    # 2x (4) Twilight Drake
    # 2x (5) Despicable Dreadlord
    # 2x (6) Siphon Soul
    # 2x (7) Abyssal Enforcer
    # 1x (7) Bonemare
    # 1x (8) The Lich King
    # 1x (8) Twisting Nether
    # 1x (10) Bloodreaver Gul'dan
    # 2x (12) Mountain Giant
    #
    AAECAf0GCIoB2wb7BrYH/b8Cps4Cws4Cl9MCCzCSB+EHjQjECMwI8wzdvALexALnywL3zQIA
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

A otázka zní: teď tam mám 1x Sunfury Protector, 1x Doomsayer
    A říkám si - bylo by lepší mít tam 2x Sunfury Protector, 2x Doomsayer nebo 2x Tainted Zealot? Případně něco úplně jiného...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KOZLIKK: co je na to counter? Ja snad potkal vsechno a ok...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak streak mi zkazil disconnect asi serverers too busy :-(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Z 15/0 streakem na 14/2 a streak porad drzi :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: jaraxus mi neprijde momentalne dobrej proste. jedinej matchup, kde je (mozna) lepsi je s priestem
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

jj to chapu, ja myslel konkretne do toho meho decku jestli ma smysl tam mit jaraxuse i dk... Tam vesmes hp je jen treba necim doklepnout...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: jenze s jaraxusem mas HP cap 15, kdezto s Gul DK to muzes hodit na svyho hrdinu a mit stale cap 30 + 3 lifesteal.
    Navic zbran ti muzou znicit, tohle max. stopnout, zdrazit na jedno kolo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam