• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    WRATA: na Frantu"Techno" Zoubala nemá,to byl extra ko*ot. :))
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: Oblak samozrejmne
    WRATA
    WRATA --- ---
    LEDOFREDO: Hlavne lidi ktery ho znaji jeste z Magicu vedi ze je to debil...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    KOZLIKK: taky verim ze cifka to nejak vymysli :) .. nic proti treba českému oblakovi, hodne dulezitej clovek pro komunitu, ale herne myslim ze do svetove spicky ma hodne daleko
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CESI CESI CESI!!!
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Diky. V nejaky starsi verzi si ten link postoval do innkeepera a ten to pak resil.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LEDOFREDO: To byla PECKA!!!
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    kdo vi, treba kdyz bude velka podpora, tak muze blizz zvazovat udelat tady zase nejakej event, jako byla treba road to blizzcon predloni .. k tomu jsem se priplet spis nahodou a moc se mi to libilo
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    myslim ze amici a ukrajinci maj fakt hodne silny tymy, ale kdyz uz clovek muze v takovyhle veci podporovat nasince tak to je autopick .. gl bois a ne kvuli packum
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    AZIM: super deck z 8 rank na 6 winstreak..videls sem neco podobny hrat nekoho na twitchi je to super musel se vycraftit sochy
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MATHES: byla by skoda nezopakovat sazku na kolenta :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    Dalsi choose your champion je tu
    Choose Your Champion - Esports - Hearthstone
    https://eu.battle.net/hearthstone/en/esports/tournament/hgg-finals-2017/choose-your-champion

a jestli nekdo hlasuje pro cokoliv jinyho, nez pro nasince, tak bych chtel jen pripomenout, ze trest za vlastizradu byl je a vzdy bude nejtvrdsi mozny.

Ale nechci vas nijak nutit nebo nabadat, ze jo :D

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KAJJAK:

ale jak si to tak prehrava, stejne nevim v jakem kole jsem udelal chybu, jemu se topdecklo vzdy presne to co potreboval :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

i v lategame je to docela silne kdyz to prijde, tady me celkem dostal, ale spis to bylo tim ze jsem neznal souperuv deck https://hsreplay.net/replay/yjfwwMmmZP5bAu6AxBBAnn
    FLAD
    FLAD --- ---
    AZIM: Winstreakem na 19, pak už prohrávám. Ale sranda je to super :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    AZIM: T3 - coin, barnes -> lich king. souper zabije LK. T4 eternal servitude -> lich king. concede.

je to docela nechutny:D
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    BUG: Taky nemam Ysharje a funguje mi to i s deathrattlovym Deathwingem. Telo velky ma a ta Ysera bejva na ruce taky dost casto :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MATHES: Tak to se ptas ty jo? No to je hezky :-D
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: asi nechapu dotaz, ale na hpwn mas clickable link, kam kliknes - jdes do HS, otevres new deck a rovnou se te to zeptam
    BUG
    BUG --- ---
    AZIM: to je dobrej masakr! jen nema ysharje taxem tam dal nzotha ataky to neni spatny:-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kruci prdel jak se pres innkeeeper imporrtujou decky z hearthpwn?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam