• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CAIA:

co ma arena spolecneho s radou o dissovani karty? Navic psal ze arenu bude zkouset pozdeji...
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KOZLIKK: ne, tomuhle se fakt statistika neříká. Tomu se říká sociální bublina.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    CAIA: 6 early karet, se neni cemu divit :)
    CAIA
    CAIA --- ---
    Jeden pekny arena draw, ktery dostal hned v prvni bitve na prdel od huntera.

VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KOZLIKK: Já a mí kamarádi to tak děláme, takže to tak dělá většina lidí. Výroková logika lvl Grandmaster.
    JEENA
    JEENA --- ---
    CHEWBACCA:

(viz KOZLIKK: ) Z mého pohledu je to fajn karta, dokud neplanujes dlouhy hry (kde muze rozhodnout Fatigue*. Mimo to je to +- vanilla** 5/5 za 4, coze je statove dobry. Nad zminenym fel reaverem (J4C0B1M: ) to ma i vyhodu, jelikoz ty sam kontrolujes, kdy se bude spoustet ten efekt.

*nemas karty v decku a kazde liznuti ti da dmg - https://hearthstone.gamepedia.com/Fatigue
    **bez textu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Zase causal a arena jsou hezky, ale co si budeme nalhavat, clovek je soutezivy tvor a tak chce proste hrat ligu a stoupat po zebricku nahoru, ze? :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    porad mi to prijde lepsi, nez kupovat za goldy packy.
    MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: s overwolfem se da hrat stabilne neco jako 3-3 to znamena, ze co se tyce goldu jsi na tom vicemene stejne + mas zabavu navic a zahrajes si se spoustou karet, ktery nemas a nemusis resit netdecky. navic jakmile se zlepsis na 5-3, tak kazda arena ti da neco malo navic a je to profitable.

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    XINDL:

pouziva se v celych 0,21% vsech decku ( https://image.prntscr.com/image/WltnCMKcSsKvG9rQreVJFQ.png ), z toho tier1 a snad ani tier2 neni zadny... Pokud chce tvrda data bez kecu okolo tak at se obrati na mne :-) S arenou me nastesti poslechl, myslim ze i tenhle shit brzy dissne a vykrafti klidne nejakou hratelnou common kartu co nema...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Taky si myslim ze tu prinosnost areny pro uplnyho nováčka hodne precenujete. Spousta lidi to hraje jen na mobilu nebo spis obecne malokdo se pusti do novy gamesy a zacne hned tahat nejaky podpurny programy kdyz netusi ktera bije. Zapominate na to, ze neni jen arena a ladder ale taky casual mode, kde by mel matchmaking brat v uvahu mmr a tuším i velikost kolekce takze tam si novacek zahraje proti lidem ktery maj plus minus stejny moznosti jako on a ma prostor pro to se ucit a hlavne se bavit (=porad neprohravat proti netdeckum na ladderu nebo dobre nadraftovanejm arenam).
    XINDL
    XINDL --- ---
    CHEWBACCA: Hele, dam ti asi nejdulezitejsi radu pro zacatecnika, pokud planujes chodit do tohodle klubu. NIKDY a v NICEM neposlouchej Kajjaka!!!!!
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CHEWBACCA:

tahle karta je uplne nahovno , nehraje se a hrat se nebude :-) S klidnim svedomim ji dissni...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CHEWBACCA: Tohle se dát hrát v agresivních decích, kde věříš v tom, že dobré staty za 4 many ti zajistí převahu na boardu, lze hrát i v areně. Býval tu ještě se stejnou mechanikou
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak jsem si vzal par rad. Nehraju arenu na to jsem usoudil ze je cas z vasich komentu. Presel jsem na druida. Hral practise. A dnes dal 4 hry v play modu proti real hracum a z toho tri vyhry. Na deck jsem jeste nesahnul jelikoz moc nevim co a jak. Jeste jsem necetl nejaky tips na netu. Mam jeden zacatecnickej dotaz ovsem. Co v praxi znamena tato karta ?

UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    [Hearthstone] The Nerf Hammer Is Coming
    https://www.youtube.com/watch?v=yyNqQ3WZPkw
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    kolegyně z práce po mě chtěla taky pár tipů když cca před půl rokem začínala, poradil jsem jí jen ať nic nedissuje a po tom co si s tím asi 14 dní sama hrála jsem jí pomohl sestavit standard deck (ideální mi připadal hunter, má levný schopný decky a neni tak těžkej na hraní) a celou směnu jsem jí radil a říkal co a jak, aby chytila ty základní principy (trade, mana efficiency atd) s tím, že je důležitý okoukat ty decky nepřátel, aby příště věděla co od nich čekat. Vysvětlil jsem jí, že prohry k tomu patří, v jakých relacích se pohybuje winrate a jak se vlastně farmí ty ranky atd.. No seděla u toho pár hodin každej den a od tý doby farmí pravidelně každej měsíc rank 5, rekord měla zatím rank 3
    Arena je dobrá pro lidi co už znají alespoň základy, ale teď s novou expanzí jsem jí poradil ať hraje arény než se usadí meta, aby necraftila zbytečně něco, co časem nebude fungovat..
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: na constructed potrebujes card pool na arenu ne

na arenu potrebujes akorat overwolf overlay, aby ti pomohl nabrat deck
    CAIA
    CAIA --- ---
    Rng je vsade.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam