• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: rozumim tomu ze to jeste skoro neumim ale s timhle deckem sem odehral sest her a vsechno absolutni neskrtacka. Prohry o vagon. Neco jinyho bys tam nevyskrabl ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to zni dobre
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    XINDL:

njn, to je ale v logicke i fakticke kolizi s timto XINDL:

To jakym zpusobem se vyjadruju prece s poselstvim toho, co se snazim sdelit, nijak nesouvisi... Mel si radsi napsat "nech si poradit od kajjaka i kdyz je to curak, pak by to davalo vetsi smysl i logiku" :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: mám komplet postaveno, jdu to zkusit
    XINDL: ok tak prosim dělej kajjakovu korekci :-)

díky všem za rady a friendly přístup, to se standardne nedeje v ostatních auditkach.
    XINDL
    XINDL --- ---
    CHEWBACCA: zrovna tuhle radu KAJJAK: poslouchat muzes, ta je dobra :)

KAJJAK: jinak hele, ja ti neberu tvoje uspechy a nemyslim si, ze jsi spatnej hrac, dokonce ti i fandim při staveni vlastnich decku. U tebe me proste stve tvůj způsob vyjadrovani "ja vim vsecko, moje pravda je jedina spravna a kvůli tomu se s tebou pohadam do krve........ jo a vždycky musim mit poslední slovo". Ber to jen jako zpětnou vazbu a ani se nejak nesnaz na to reagovat, nebudu uz odpovídat, pac vim, ze to nemá smysl a ja nemam cas ani energii ani chut na neverending debatu s kajjakem :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: dik. mrknu co z toho dokazu poskladat
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    karet mas zatim priliz malo, soustred se na splneni vsech questu z clanku http://www.hearthstonetopdecks.com/hearthstone-free-play-f2p-guide-2017/ pokud vladnes anglictinou... az po tom co otevres co nejvice free baliku bych se vrhl na skladani nejakeho decku...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CHEWBACCA:

prvni rada nad zlato, stahni si a pouzivej tenhle softik https://hsdecktracker.net/

bude se ti lip tipat screeny ze tve kolekce a zaroven ti to pomuze pri hre... taky pak muzes postnout nejaky replay cele hry a muzem ti poradit co si zahral spatne...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    snad mě nezabijete. hraju teprve 5 den a baví čím dál víc a potřeboval bych radu jak postavit nějakej schopnej deck ze zakladních karet co mám. Na netu jsem koukal ale vse uz je s kartama ktery nemám a jen tak mít nebudu. poradí někdo? a obrazku sem vytíp co mám zatím k dispozici.

IMG_3808.jpg | Ulož.to
    https://uloz.to/!xcv9wwTrFNXD/img-3808-jpg
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    XINDL:

takze jedna rada i od kajjaka, pokud chces hrat ladder rozhodne neposlouchej povl co hraje nekde na ranku 20-15 netdecky a chybi mu pulka legendarek...

Rady chces radsi od nekoho:
    -kdo kazdou sezonu da minimalne Rank5
    -kdo toho ranku nedosahuje tim, ze obslehne nejaky cancer deck z internetu
    -kdo pokud mozno stavi vlastni decky a je schopen tim padem urcit, ktera karta je silnejsi a vhodnejsi nez jina zrovna pro ten konkretni novy deck...
    -kdo ma vsechny dulezite legendy, aniz by kdy hral arenu nebo kupoval balicky za realne prachy
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    skoro si myslim ze ta minuska mam od lidi co vubec nepochopili smysl dotazu, ktery zde ten clovek vznesl, mit tu kartu ve sve sbirce je mu uplne nanic, kdyz vycrafti nejaky silny common kterych maji druidi milion (viz video o nerfu), bude na tom ze startu o poznani lepe a bude ho to vic bavit...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CAIA:

co ma arena spolecneho s radou o dissovani karty? Navic psal ze arenu bude zkouset pozdeji...
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KOZLIKK: ne, tomuhle se fakt statistika neříká. Tomu se říká sociální bublina.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    CAIA: 6 early karet, se neni cemu divit :)
    CAIA
    CAIA --- ---
    Jeden pekny arena draw, ktery dostal hned v prvni bitve na prdel od huntera.

VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KOZLIKK: Já a mí kamarádi to tak děláme, takže to tak dělá většina lidí. Výroková logika lvl Grandmaster.
    JEENA
    JEENA --- ---
    CHEWBACCA:

(viz KOZLIKK: ) Z mého pohledu je to fajn karta, dokud neplanujes dlouhy hry (kde muze rozhodnout Fatigue*. Mimo to je to +- vanilla** 5/5 za 4, coze je statove dobry. Nad zminenym fel reaverem (J4C0B1M: ) to ma i vyhodu, jelikoz ty sam kontrolujes, kdy se bude spoustet ten efekt.

*nemas karty v decku a kazde liznuti ti da dmg - https://hearthstone.gamepedia.com/Fatigue
    **bez textu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Zase causal a arena jsou hezky, ale co si budeme nalhavat, clovek je soutezivy tvor a tak chce proste hrat ligu a stoupat po zebricku nahoru, ze? :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    porad mi to prijde lepsi, nez kupovat za goldy packy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam