• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    JEENA
    JEENA --- ---
    J4C0B1M: Tak treba glaivezooka je supr :).

To ze neco OP nebylo nerfle, neznamena, ze to dalsi se ma taky nechat bejt, navic zmineny challenger a Boom rotujou do wildu, kde uz zas tak sileny nejsou (Booma jsem videl tak 1-2x za mesic, ale nejsem moc high ranked). To se ti s tema basic/classic kartama nedeje, takze by slo ocekavat, ze se to bude nejak dal resit, i treba to, cos zminil - kill command, cleric apod., prave, aby ta hra zustala fresh a nemels to furt stejny. Nerfovani basic karet je navic slozitejsi o to, jak poznamenal nekdo dost dobre na redditu, ze potrebujes aby:

Byly jednoduchy na pochopeni pro novacky.
    Musi zustat porad, aby meli vracejici se hraci co hrat ve svejch decich.
    Musej bejt dost silny, aby s tim mohli zacatecnici obcas vyhrat a nebyli hned frustrovani.
    Zaroven nesmej bejt moc silny, aby nelimitovali design space (prep mi prijde trochu na vine tady) a nebo aby nebyli v kazdym decku (viz. prave Axe).
    A zaroven kdyz uz je vyhodis, tak je musis nahradit necim, pac ty sety nejsou velke (plati hlavne u class karet).

Samozrejme tyhle problemy jdou resit jinak, a asi se casem dostanem k tomu, ze treba nejaky karty z basicu pujdou jen ve wildu, nebo budou mit standart/wild verzi, cokoli.

Na tom jestli jsou autoinclude karty co nerotujou problem se asi neshodnem, takze bych to asi nechal bejt, tady mi prijde ze jsem to i konecne rozumne shrnul.

Odkazy na dalsi podobny argumenty/zajimavy nazory:
    Brian Kibler was right, and these nerfs prove it. : hearthstone
    https://www.reddit.com/...arthstone/comments/6ybg66/brian_kibler_was_right_and_these_nerfs_prove_it/
    People are misunderstanding the reasoning behind the War Axe nerf : hearthstone
    https://www.reddit.com/...rthstone/comments/6yhawt/people_are_misunderstanding_the_reasoning_behind/
    Less Than 2% of Warrior Decks Don't Run Fiery War Axe : hearthstone
    https://www.reddit.com/...arthstone/comments/6ygqke/less_than_2_of_warrior_decks_dont_run_fiery_war/
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    ne co si myslíte o Nerfu ,kterej přijde?? mě to přijde jak kdysi dávno story s Dark ritualem v M:TG - tak dlouho existoval až ho zakázali ve standartu-wildu(extended-chcete li)-aby nakonec zistili že je stejně silná jiná card(v tomto případě to byla Necropotence). Hlavně že jsme všichni čekali nerf Jadůůů... no nelíbí se mi to :(
    MATHES
    MATHES --- ---
    UNLEASHEDD: ted jsem potkal warra, co mel tu 4/2 whirlwind zbran a rikal jsem si co se to kurva deje
    XINDL
    XINDL --- ---
    AZIM: nevim jak moc hulis, ale to video si taky pamatuju, takze to neni vytvor tve chore mysli :D
    AZIM
    AZIM --- ---
    hele zeptam se, par dni zpatky jsem nekde videl Disguised Toasta v nejakym videu mit v decku mage a druid karty, bylo to par vterin, on si pak vsimne ze streamuje, dokonce i rekne neco jako "oops i forgot im streaming ..." a odebere ty karty z decku pryc, nejak jsem tomu nevenoval pozornosti ale ted jsem si na to vzpomel a chtel jsem najit vic informaci/to video znova ...a nedari se, videl to nekdo taky nebo moc hulim ?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VOMAJDA: Razu tezko, ze :) Navic pak ten Coin casem odrotuje.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOCH2: jasně, bude multihero Rogue-Druid Reno control. Nezapomeň přihodit Kazakuse a Razu ;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    PANKAAC: Takhle muzes hrat Rena nebo nejakou jinou, co vyzaduje nemit duplicity v baliku :D
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    hodte sem repleye tech her v arene a nejak mlicnak vam napise ze jste behem tech her stejne udelali milion chyb a ze si za ty prohry vlastne muzete sami :D Ze to je RNG nadruhou nikoho nesere, je to ohromna zabava :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    UNLEASHEDD: jo,proto jsem si ho vzal a ne ze dostanu nastrikano do oci...
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    ONDRA_PATA: a to me pred par hodinama povodil druid: do spreading plague (vytvoril si 5 priser) zahral 2/3 co zveda taunty o 2/2... pozdeji Medivh v 9. na UI v 10. = yshaarj
    FML
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    UNLEASHEDD: snadna vyhra,bud rad

ja si dal arenu rano.nabidlo mi to huntera a wariora,tak jsem si vzal druida,protoze op karty.nedostal jsem ani ui,ani spreading plague,ani jedinou jade kartu,ani jedinou ramp kartu.horsi deck jsem v zivote nemel. 0-3,radeji si balicky kupuju,protoze ja mam hovno a kazdej 3 legendy,to je proste demotivujici
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Taky mam jeden ucet s draftem asi rok a pul zpatky .. tunnel trog, totem golem apod. myslim ze celkove to stoji dost za hovno ale myslim ze sve protihrace alespon zaujmu az se k tomu dokopu to odehrat
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    UNLEASHEDD: a dal Tomb Spider.... omg
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    arena, prave ted! ten clovek pred dvouma rokama nadraftoval, a ted se vratil?

FLAD
    FLAD --- ---
    AZIM: Takže když chci dát rank 5, tak potřebuju, aby měl měsíc 150 dnů nebo víc s tím, kolik her stíhám odehrát :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    zajimava tabulka ktera vam v prumeru rekne kolik her to chce pri kterem winrate aby jste dali rank 5 nebo legendu ...

Comparison of games needed to reach rank 5/Legend pre- and post-patch : CompetitiveHS
    https://www.reddit.com/...titiveHS/comments/5ugqsw/comparison_of_games_needed_to_reach_rank_5legend/

jestli bylo tak sorry za OT, ale me to tu urcite minulo
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    OBOJETNIK: jak pravíš... Nat Pagle mi (jak jinak než koncem pity timeru) přišel po sobě už 3x (jednou z toho alespoň byl zlatej) a vždycky ho neprozřetelně dissnu, aby mohl přijít ještě jednou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam