• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VOMAJDA: Razu tezko, ze :) Navic pak ten Coin casem odrotuje.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOCH2: jasně, bude multihero Rogue-Druid Reno control. Nezapomeň přihodit Kazakuse a Razu ;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    PANKAAC: Takhle muzes hrat Rena nebo nejakou jinou, co vyzaduje nemit duplicity v baliku :D
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    hodte sem repleye tech her v arene a nejak mlicnak vam napise ze jste behem tech her stejne udelali milion chyb a ze si za ty prohry vlastne muzete sami :D Ze to je RNG nadruhou nikoho nesere, je to ohromna zabava :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    UNLEASHEDD: jo,proto jsem si ho vzal a ne ze dostanu nastrikano do oci...
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    ONDRA_PATA: a to me pred par hodinama povodil druid: do spreading plague (vytvoril si 5 priser) zahral 2/3 co zveda taunty o 2/2... pozdeji Medivh v 9. na UI v 10. = yshaarj
    FML
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    UNLEASHEDD: snadna vyhra,bud rad

ja si dal arenu rano.nabidlo mi to huntera a wariora,tak jsem si vzal druida,protoze op karty.nedostal jsem ani ui,ani spreading plague,ani jedinou jade kartu,ani jedinou ramp kartu.horsi deck jsem v zivote nemel. 0-3,radeji si balicky kupuju,protoze ja mam hovno a kazdej 3 legendy,to je proste demotivujici
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Taky mam jeden ucet s draftem asi rok a pul zpatky .. tunnel trog, totem golem apod. myslim ze celkove to stoji dost za hovno ale myslim ze sve protihrace alespon zaujmu az se k tomu dokopu to odehrat
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    UNLEASHEDD: a dal Tomb Spider.... omg
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    arena, prave ted! ten clovek pred dvouma rokama nadraftoval, a ted se vratil?

FLAD
    FLAD --- ---
    AZIM: Takže když chci dát rank 5, tak potřebuju, aby měl měsíc 150 dnů nebo víc s tím, kolik her stíhám odehrát :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    zajimava tabulka ktera vam v prumeru rekne kolik her to chce pri kterem winrate aby jste dali rank 5 nebo legendu ...

Comparison of games needed to reach rank 5/Legend pre- and post-patch : CompetitiveHS
    https://www.reddit.com/...titiveHS/comments/5ugqsw/comparison_of_games_needed_to_reach_rank_5legend/

jestli bylo tak sorry za OT, ale me to tu urcite minulo
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    OBOJETNIK: jak pravíš... Nat Pagle mi (jak jinak než koncem pity timeru) přišel po sobě už 3x (jednou z toho alespoň byl zlatej) a vždycky ho neprozřetelně dissnu, aby mohl přijít ještě jednou :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    OBOJETNIK: Tak ja vsechny hratelny legend karty ze zakladni kolekce mam takze nic nepotrebuju :-)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    OBOJETNIK: já si je nechávám. Jednak protože jsem povahou trochu sysel a rád bych měl jednou kompletní sbírku, ale taky z toho důvodu co píšeš ty. Kdybych nehrál f2p, tak bych je možná dustoval.
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    a opravdu dustíte tyhle nonplayable kusy? Já jsem nedávno taky otevřel zlatýho Gruula a bojím se, že když ho dustnu, tak na mě bude zase čekat na konci pity timeru v dalším classic packu :p
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak z brawlu opet zlata legendarka :-D Tinkmaster Overspark, to bude dustu :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Co se tyce wildu, tak se zbrani je tu nejvic problematickej pirate war. U nej jsou vsechny zbrane OP a dokonce to dokaze boostnout tak, ze i tu zbran co dostane z Upgrade je OP. Hrozne blbe se proti tomu hraje.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    ted mrte lidi pred nerfem honi rank s jade druidem ...fuuuu
    MATHES
    MATHES --- ---
    mozna jeste paladinuv mecak je docela v pohode (pokud se bavime o constructed a ne o arene)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam