• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DEINEIGE: Uz dobry :-)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    CUZMAN: ja jsem
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Neni ted nekdo online na bn na hs?
    MATHES
    MATHES --- ---
    BARTOK: bez print screenu se to tezko odhaduje
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Vcera sem hral proti magovi s azbukou a ptam se, jaktoze mel basic karty pro druida?
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    JEENA: glaivezooka je hunter, a odpovidas na prispevek o warriorovi... kazda classa potrebuje svou "identitu" a ramp je druidacka identita takze ramp nerfovani me prijde pomateny. ale fajn, design space, bla bla bla..
    JEENA
    JEENA --- ---
    LEDOFREDO: Muzes to, prosim, linknout, respektive, je tam nejakej hlubsi reasoning? Jak jsem nad tim premejslel, tak hall of fame + nahradit mi prijde jako fajn moznost. Pro standart by to asi dopadlo +- stejne (3 mana 3/2 zbran jako nahrada), ale war axe by existovala alespon ve wildu. Nabizi se furt jeste moznost, ze Blizzardu prijde war axe moc opressive i na wild, ale to uz asi neposoudim (taky protoze jen oni sami vedi co chtej printit dal, a v cem by jim prekazela treba).
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Brode ted psal v reakci na Fibonaciho ze Hall of fame neni pro basic karty
    JEENA
    JEENA --- ---
    JEENA: + Jeste, nechce Blizzard nechavat rotace do Hall of Fame vzdy na zmenu roku? Myslim, ze se v tomto ohledu zminovali o blocku. Ale premyslim o tom, uprimne me asi ani nenapadlo.
    JEENA
    JEENA --- ---
    MATHES: Ano, ale war axe je basic, takze bys ji musel nahradit, nejspis nejakou jinou zbrani. Ale jakoby napad je to fajn.
    MATHES
    MATHES --- ---
    JEENA: vis ze existuje hall of fame a ze uz tam jsou nejaky karty?
    JEENA
    JEENA --- ---
    JEENA: One more thing: na druhou stranu chapu, ze kdyz mas ve hre neco, co mas fakt rad a nekdo to znici/zmeni, tak te to nastve. Byly i jiny reseni tohohle problemu, ale na to, aby fungovaly by to asi chtelo zmenu systemu/power levelu.
    JEENA
    JEENA --- ---
    J4C0B1M: Tak treba glaivezooka je supr :).

To ze neco OP nebylo nerfle, neznamena, ze to dalsi se ma taky nechat bejt, navic zmineny challenger a Boom rotujou do wildu, kde uz zas tak sileny nejsou (Booma jsem videl tak 1-2x za mesic, ale nejsem moc high ranked). To se ti s tema basic/classic kartama nedeje, takze by slo ocekavat, ze se to bude nejak dal resit, i treba to, cos zminil - kill command, cleric apod., prave, aby ta hra zustala fresh a nemels to furt stejny. Nerfovani basic karet je navic slozitejsi o to, jak poznamenal nekdo dost dobre na redditu, ze potrebujes aby:

Byly jednoduchy na pochopeni pro novacky.
    Musi zustat porad, aby meli vracejici se hraci co hrat ve svejch decich.
    Musej bejt dost silny, aby s tim mohli zacatecnici obcas vyhrat a nebyli hned frustrovani.
    Zaroven nesmej bejt moc silny, aby nelimitovali design space (prep mi prijde trochu na vine tady) a nebo aby nebyli v kazdym decku (viz. prave Axe).
    A zaroven kdyz uz je vyhodis, tak je musis nahradit necim, pac ty sety nejsou velke (plati hlavne u class karet).

Samozrejme tyhle problemy jdou resit jinak, a asi se casem dostanem k tomu, ze treba nejaky karty z basicu pujdou jen ve wildu, nebo budou mit standart/wild verzi, cokoli.

Na tom jestli jsou autoinclude karty co nerotujou problem se asi neshodnem, takze bych to asi nechal bejt, tady mi prijde ze jsem to i konecne rozumne shrnul.

Odkazy na dalsi podobny argumenty/zajimavy nazory:
    Brian Kibler was right, and these nerfs prove it. : hearthstone
    https://www.reddit.com/...arthstone/comments/6ybg66/brian_kibler_was_right_and_these_nerfs_prove_it/
    People are misunderstanding the reasoning behind the War Axe nerf : hearthstone
    https://www.reddit.com/...rthstone/comments/6yhawt/people_are_misunderstanding_the_reasoning_behind/
    Less Than 2% of Warrior Decks Don't Run Fiery War Axe : hearthstone
    https://www.reddit.com/...arthstone/comments/6ygqke/less_than_2_of_warrior_decks_dont_run_fiery_war/
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    ne co si myslíte o Nerfu ,kterej přijde?? mě to přijde jak kdysi dávno story s Dark ritualem v M:TG - tak dlouho existoval až ho zakázali ve standartu-wildu(extended-chcete li)-aby nakonec zistili že je stejně silná jiná card(v tomto případě to byla Necropotence). Hlavně že jsme všichni čekali nerf Jadůůů... no nelíbí se mi to :(
    MATHES
    MATHES --- ---
    UNLEASHEDD: ted jsem potkal warra, co mel tu 4/2 whirlwind zbran a rikal jsem si co se to kurva deje
    XINDL
    XINDL --- ---
    AZIM: nevim jak moc hulis, ale to video si taky pamatuju, takze to neni vytvor tve chore mysli :D
    AZIM
    AZIM --- ---
    hele zeptam se, par dni zpatky jsem nekde videl Disguised Toasta v nejakym videu mit v decku mage a druid karty, bylo to par vterin, on si pak vsimne ze streamuje, dokonce i rekne neco jako "oops i forgot im streaming ..." a odebere ty karty z decku pryc, nejak jsem tomu nevenoval pozornosti ale ted jsem si na to vzpomel a chtel jsem najit vic informaci/to video znova ...a nedari se, videl to nekdo taky nebo moc hulim ?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VOMAJDA: Razu tezko, ze :) Navic pak ten Coin casem odrotuje.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOCH2: jasně, bude multihero Rogue-Druid Reno control. Nezapomeň přihodit Kazakuse a Razu ;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    PANKAAC: Takhle muzes hrat Rena nebo nejakou jinou, co vyzaduje nemit duplicity v baliku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam