• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    nerfy dobry, zjistil sem ze mam dvakrat spare warleadera a 3 spreadingy, takze 1100 dustu doma .. potreboval bych aby nerfli bring it on, nevim proc mi porad pada tenhle epic, ale mam 4 navic normalni a jeden zlatej .. kdyby to nerfli jsem prakticky milionar :) skoda ze to je nerealny
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Já už Diablo vypustil, stejně jako většinu dalších her, u těch kartiček přecejenom občas mám pocit, že můžu zapojit mozek a tak mi to přijde nějak smysluplný, utopit v tom trochu (hodně) času. Pak ještě teda občas hraju Guild Wars II, pač z těch MMO mi přijde tolik nenáročná na čas, graficky únosná a mám tam pár známých
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: sleduju jen nyx a zbytek mi unika :D
    ale zase mi vcera padly primal shouldery ancient spoulders of zakara :DD
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Koukáte někdo na ten October brawl? Teď koukám na nějaký záznamy na youtube a celkem sranda, fandim teda team void, vybral jsem si ten test na týden, zhrábnul odměny a zase vypad...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    J4C0B1M: takže přesně ten typ aggra, který měly poslední dvě expanze podle vyjádření Blizzu "slowing down the metagame" vymýtit? :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    _KOFILA_: tim je jen myšleno pirate warrior, facehunter, facedruid
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jak vypajdá hyper aggro? to má jen 1 a 2 cost karty ne? :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    AZIM:
    WOTAR: Mobil mi nenapsal smajlík, ale spíš čekám hyper agrro, pokud si dobře pamatuju, když jsme spolu hráli naposled!
    AZIM
    AZIM --- ---
    WOTAR: BAN mage deck ?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    J4C0B1M: Hmm už asi vim, na co se připravit na turnajový zápas s tebou
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Simulacrum*

KAJJAK: já ti to věřim, ale jak píšu, když mě s tim někdo porazí, tak smorcne tak, že žádnýho Eatera nepotřebuje
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

ja ho sjedu pod 10 zivota a pak jen pockam dokud nemam zmrzly board (pripadne pokud mam silence tak ani zmrzly velky minion nevadi) nahodim eatera a dojedu ho... Po tom co sem eatera zacal hrat mi winrate proti nim stoupl tak o 50%... A je to jedna mrtva karta v decku, to se prezit da i kdyz nehrajes zrovna proti magovi...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: ten earter je většinou k ničemu, prohrává to na super smorc, když je sjedeš jak prase, tak projdeš i ty 2 blocky (když si je teda oba lízne - což ale neni těžký), když pak obětovává 3 many na nahození blocku místo třeba arcane intellectu/oracla/cokoliv jinýho co má draw nebo discover, tak je pozadu s draw a plněním questy a další kola jsou většinou už jen oddalování smrti. Simulcarum ted tomu decku hodně pomohlo, ale stejně je nejlepší counter snad paladin, páč EfaE
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    AZIM:

na jeho sejmuti staci jedina karta, eater of secrets a proste ji jen vyhodit ve spravny cas... Asi to nejde s kazdym deckem ale s warlockem sem si ho pak daval v 95%
    COOLER
    COOLER --- ---
    UNLEASHEDD: já spíš myslel, kolik ti to hodilo dolarů, když jsi vyhrál jackpot. ale budiž :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    AZIM: hele neni, je to deck kterej jsem nahrál nejvíc v posledních dvou sezonach a to co ti dělá RNG s draw je někdy neskutečný
    AZIM
    AZIM --- ---
    J4C0B1M: 2x gnomeferatu a 2x dirty rat s warlockem taky paradne, ale nechci vsude tahat skulking geist a minimalne 2x krysu a doufat ze se povede to rozbit ... jeto broken stejne jako zido druid
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: jako shaman se podle me da dost easy,pokud mu v patym nedojde DK. to si udelal oba debily everload taunty a bylo hotovo
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    AZIM: ez s šamanem a paladinem, vlastně i Pirate warr to rozemele
    AZIM
    AZIM --- ---
    zacina me srat ten exodia mage, uz se tesim az ten vymrdanej ice block zmizi, vazne uboha traparna hodna priposranyho kripla co neda rovnej fight
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam