MATHES: Proč bych se měl zklidnit, já z nich nejsem ňák rozčílenej, stejně hraju jen 2 classy abych je udělal zlatý, ale spíš se mi to zdá ubohý a trapný a je to prostě můj názor a tak se na to dívám, od bety jsem nikdy nejel cancer ani mainstream a asi se rád přidávám na slabší stranu, abych měl pak lepší pocit z vítězství. Jestli ti fakt přijde normální potkat 1. den po vydání novejch karet 3x za sebou na ranku 3-4 deck, kterej tu existuje 4 měsíce a je jen doplněnej o další op karty jako je Voodoo doll a Lord Godfrey (ano Warlock potřeboval další aoe/removaly, má jich málo a ano Panenka je neutral, vím)
NYRLEM: To jsou ale výmluvy všech lidí co uznávají "if you can't beat them join them". Bylo to tu už 100x v různejch variantách "lidi nemaj čas u toho sedět, proto hrajou faceshity kde je hra na 3 minuty" "lidi do toho nechtěj investoval peníze tak hrajou cancer aggro levný balíky", "lidi chtěj vyhrávat, tak hrajou nejvíc broken decky", "lidi u toho nejtějí přemýšlet..." a vim, že všechno z toho je pravda, HS hraje cca 70-80 milionu lidí, takže je to pochopitelný, ale pro mě je to low :)
NYRLEM: no počkat, pokud si měl o 26 víc výher, tak si musel mít WR cca 63% ne? To neni nic extra přece, nebo kolik?