• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Já to hraju pátým rokem, stavím si balíky sám i zkouším netdecky a furt mě to baví. Moc nechápu, že někomu stojí za to si tady pravidelně stěžovat, že ho to nebaví. Tak to nehrajte a dejte pokoj.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KAJJAK: chlapče, ukaž nám blbcům, co to "nikdy nepochopí", že jsi borec, a pochlub se třeba tou legendou, hm?

    Já ji v Eternalu tento měsíc dal :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: Jo jasne, nevim o cem to je, nic jsem nezazil. Vzdyt karetni hry hraju jenom 20 let, vyzkousel jsem si jenom zhruba asi 10 karetnich her - z toho nekolik digitalnich.

    Ty znas jenom a pouze hearthstone a proto nechapes, kdyz ti rikam, ze ta hra proste nema hloubku.

    Je to asi stejny jako kdybys stal v metr a pul hlubokym bazenu a rikal, jak te hrozne bavi se potapet v bazenu a lidi co v nem jenom plavou "nevedi o cem to je a brzo je to prestane bavit". Ja se ti snazim vysvetlit, ze me bavi se potapet - a casto se potapim, ale ne v tomhle bazenu.
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    Já jsem to úplně přestal hrát někdy v říjnu a vůbec mi to nechybí. V prosinci jsem jako lehkej substitut nabral Star Realms, který jsou hyper přístupný, nevyžadujou prachy nebo časový investice žádný a jsou jakože zábavný, tak můžu doporučit jako kartičky do tramvaje nebo na letiště.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Chlapi mathes tohle nikdy nepochopi, jede netdecky od zacatku hry, co tu jsem sem nevidel ze by tu postnul nejaky svuj deck ktery vymyslel a vypiloval... Proste dokud nezazijes, nevis.
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    MATHES: Máš pravdu, každej si najde co ho baví... ale u toho, kdo decky vymýšlí je myslím větší pravděpodobnost, že u hry zůstane...

    Když jedeš netdecking, tak stačí aby ti nesedla meta a najednou tě ta hra prostě nebaví. Když se snažíš vymyslet jak porazit to co tě nebaví, tak to je o něčem jiném.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: ale to je prece kravina - kazdej si najde to co ho bavi. nekoho bavi vymejslet, stavet a testovat decky. nekoho ne.

    kazani "jak se to ma delat aby to bylo spravne" je v kontextu HRANI HER fakt divocina.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KOZLIKK:no ale ty hey už také s něčím takovým počítají při vývoji přeci. Vývojáři by byli hloupí, kdyby nepočítali. Navíc vždy si člověk může dělat věci po svém bez návodů. to je přeci volba každého konkrétního hráče.
    Další věc je, že ty decky a návodů musí někdo vymýšlet.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mně tam chybí smysluplnej single player na grindění goldu a ladění balíku.

    Alternativou k netdeckingu je v kazdy CCG limited - a zatimco treba v tom Eternalu jsou drafty, kdy si skutecne posilate booster okolo stolu a ma smyslu dumat nad tim, ktera barva je otevrena, co sváčnout hned a co obejde stůl, Arena v HS je proste vysmech.

    V HS je malo skillu, evasion v podstate neexistuje, multicolor karty nejsou...
    MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: ale picu - tu hru zabiji malej card pool, mala variabilita a hrozne drahej upkeep.

    KAJJAK: HS hraju (nebo uz spis hral jsem?) od prvni adventury naxu - tedy pokud jsem s hs skoncil nekdy loni v lete, tak jsem tu hru hral aktivne 4 roky. vyrok "Ale chapu ze kdyz clovek hraje netdecky ze ho to muze rychle prestat bavit..." je fakt retardovanej bullshit.

    MTG hraju uz skoro 20 let. Netdecking v MTG existuje od boomu internetu.

    Ma MTG kvuli problem kvuli netdeckingu?

    Ne nema.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    musim tady dat pelecek Kajjakovi a souvisi to s tim co psal Zappo - tu hru hrozne poskozuje netdecking, kdyby si kazdej stavel svoje decky byla by ta zabava uplne jinde
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MATHES: imo Brodak, stejne jako Morheime asi videli kam se otaci kormidlo korporatu Activision-blizzard a nechteli na ty lodi uz plout .. viz vsechny dalsi odchody v posledni dobe, viz poprava hots, viz velky vyhazovy predevcirem atd.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BRAWL je super warrior op
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    Já už to 2 týdny nehrál a můžu to každýmu jen doporučit. Ta hra za ten čas nestojí
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Me to porad bavi, stavet a vylepsovat vlastni deck na standardu se tak rychle neomrzi... Ale chapu ze kdyz clovek hraje netdecky ze ho to muze rychle prestat bavit...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mne na HS nejvic vadilo, ze poslednich x mesicu delam vocasa nekomu, kdo se ani nesnazi. Clovek ma nejakou sebeuctu, ze jo.

    Proti tomu je automaticka manova krivka, celkove omezeny moznosti (takze az ten samej deck potkam priste, tak prohraju znovu a stejne, at udelam cokoliv), mince atd. uplna malickost.
    MATHES
    MATHES --- ---
    _KOFILA_: Ben Brodak hadam videl jak vypada future meta a sel do hajzlu

    Ale dobre, kdyz to vezmu za sebe - nejvic jsem hral jeste nez zavedli sezony a rotace, bylo to takovy "rychlejsi jednodussi mtg s prijemnym klientem" - vzhledem k tomu, ze v ty dobe byla jedina moznost jak hrat MTG modo, tak jsem hral HS, kdyz jsem nemel chut se "s tim hodinu a pul klikat" ale jen si zahrat par her.

    Postupem casu jsem hral min a min. Takhle zpetne za to mohl asi classic set, protoze pokud nevyslo neco vylozene "build around me and we will break the game together" (patron warr / old gods decky / jade decky), tak clovek vlastne hral porad tretinu decku stejnou bez ohledu na format a vlastne ani obdobi ve kterym hral.

    Kdyz se podivam treba na vsechny druid decky, co jsem kdy hral, tak vsechny hrali stejnejch 6-8 karet, coz fakt neni malo (nez dostali nerfem).

    Hrozne dlouhou dobu taky Blizz neresil "entry barrieru" - tj to, ze s kazdou expanzi je vstup do hry tezsi a tezsi a ze 3 packy novy sady je fakt jak hodis boty do chodby.

    Jediny co me u ty hry realtivne udrzelo byl single player content. Za poslednich 6 mesicu jsem urcite vic nahral v SP nez na ladderu, protoze ladder je pocitove "the same shit all over and over again" - vyjde nova sada, objevi se broken shit deck - blizzu trva min 2 mesice to fixnout (bcs chceme prodat novej produkt, kde to novy op combo je - kombo je samozrejme postaveny na novy legendarce, nebo radsi vic legendarkach, at z toho mame nejakej vejvar, nez to lidem nerfnem into oblivion). Pro hrace na ladderu je to pak frustrace, protoze vidi, ze to je po kazdym setu to samy dokola (a vymluva - ze to je na moc zarizeni, takze je nerf slozitej mi prijde fakt strasne hloupa).
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ZAPPO: na standardu souhlas, ale pak je tu ještě wild a ten imho docela funguje. S každou další expanzí se rozšiřuje variabilita a leckeré rok staré "net decky" fungují i po dvou expanzích pořád podobně.
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    Tuším, že Iksar někde mluvil o tom, že chtějí dělat achievmenty pro ranked i arenu každý měsíc... že chápe, že každý den udělat quest je extremně málo pro to, aby se hra udržela. Jde jen o to, aby hs do tý doby neumřelo.

    Já bych uvítal spuštění nějakejch tematickejch herních událostí... aby tam byly nějaký dlohodobější questy, za nějakou rozumnou odměnu. Třeba máš měsíc abys vyhrál s každou classou 20x a dostaneš třeba 3 packy.

    Jinak už 2 měsíce nedělám pravidelně ani daily... unavuje mě infinite value a strašně se těším na rotaci KoFT. DK byly na začátku zábavný (imho peak hs, i vzhledem k lore), ale pak zjistíš, že hraješ hrozně her, který jsou jen o tom, kdo lízne 1 kartu z balíku dřív a na ničem jinym skoro nezáleží.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    asi to nebude uplne ten duvod,ale podle me to brzy vyhnije z duvodu activisionu.kdyz vidim,jak hnije diablo po jejich prichodu,jak nekolik velkych jmen odeslo a to v ne dlouhy dobe kolem prevzeti activisionem... podle me blizz pomalu konci.
    ted prijde diablo na mobily, ctyrka bude nejaka sracka typu fortnite,protoze deti a prachy zejo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam