• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    WANAH
    WANAH --- ---
    KAJJAK: Tématem klubu se řídí jenom loseři, kteří se nemají na volnou diskuzi.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NAPOSPAS: tve uspechy v RD tady nikoho nezajimaji, tady se diskutuje o Hearthstonu...
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    Sorry, vážně mi tady ta diskuze připomněla tuhle scénku z RD (a ne poprvé), dejte mu RO nebo si ho dejte do ignoru, ale hlavně se už nikdo nepokoušejte argumentovat prosím, dík :)
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    Abych vás dlouho nenapínal. Hodil jsem pětku a čtyřku, což přebilo jeho pět a další dvě šestky. Po nich dvě čtyřky a dvě pětky. Když pak hodil trojku a dvojku, padla mi šestka a trojka.
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    Takže jsem vzal zase kostky... To bys nevěřil! Další dvě šestky.
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    A jak tam tak sedíme ve 2:30 ráno, začal jsem litovat, že jsem se kdy přihlásil na kadetku. Na jih od nás byla voda a dostat se přes ni jsme nemohli. Z východu a západu nás vzaly dvě armády do kleští. Jediná cesta vedla na sever; tak jsem to risknul a modlil se, aby mi bohové přáli. Vzal jsem kostky a hodil dvě šestky. Caldecott byl u vytržení! Ještě jeden hod - další dvě šestky!
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    A pak jdete na standard a brecte ze meta je zla a prohravate
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Vidim ze je tady opet hromada potrefenych hus, jen tak dale kamaradi, soutezte si ve svem wildu a vyhravejte si tam
    BEN20UK
    BEN20UK --- ---
    Tak koukam, ze to tu snese asi uplne vsechno. A ja starej blbec opatrnej...
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    BOREC: Nahoď je sem ;)
    AZIM
    AZIM --- ---
    KAJJAK: z tebe jeste za celou dobu htorie nyxu nevypadlo jedine rozumne tvrzeni, natoz podlozene argumentem ktery by daval smysl komukoliv jinemu nez tobe nebo nekomu na technu po trech tripech ... ale jako troll jsi tu fajn, aspon to auditko zije a mame se komu smat, takze vlastne kajjaku drz se, fandim ti !!
    AZIM
    AZIM --- ---
    _DOMINIK_: jak se to vezme, ono lidstvo odjakziva hanobi a nebo jinak bojuje proti tomu cemu nerozumi, at to bylo carodejnictvi, zly duchove nebo pro kajjaka wild ...
    AZIM
    AZIM --- ---
    KVIIIK: spis at nam nabidne, kdyz to takhle jeden sleduje, vypada to docela zabavne ... ja si docela casto rikam jak maji nekteri lide jednoduchy zivot, az by se to sem tam dalo zavidet :D
    BOREC
    BOREC --- ---
    KVIIIK: logicky ve Wild je větší portfolio decku, ale přijde mi že po té nové edici je spousta decku i ve standardu. Já si teď postavil takovej funny deck buff paladin a strašně mě baví. Plus mě dost baví plot twist mechathun zephrys :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    posvatnou kravou je myslen "originalni deck"
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: milej zlatej kajjaku s tou svoji posvatnou kravou vubec netusis o cem je wild a jak funguje, jinak bys neplacal takovy hovadiny.

    Ten tvuj vyrok je v nazvu auditka ne proto, ze by v nem byla nejaka pravda. Prave naopak. Je to tak strasne ujetej BS, ze me to rozesmalo, troufam si tvrdit stejne jako vsechny, co wild nekdy hrali.

    Ty mas na vsechno Nazor a pokud je objektivni skutecnost v nesouladu s tvym Nazorem, tak tady placas kraviny tak dlouho, az to vsechny prestane bavit a ty si z toho odneses naprosto nespravny zaver, ze si vsechny "ubil argumenty" a ze mas pravdu.

    Pravda ale je takova, ze snazit se tady s tebou polemizovat je stejny, jako hrat sachy s holubem.

    Muze to bejt chvilku zabava, ale vzdycky to skonci stejne. Holub rozhazi vsechny figury, vysere se na sachovnici a odleti s pocitem, ze vyhral.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LEDOFREDO: kompetitivní určitě, ale nemám pocit, že by se na wildu na ranku 5+ točily pořád tři stejný decky. Secret mage je teď trochu cancer a opakuje se častěji, ale jinak mi přijde že je tam dost variabilita a netdecků tam člověk zas tolik nepotká (možná zkrátka proto, že wildový decky na hearthpwn a pod. moc nefrčí). Variací na ně poměrně dost, ale to už je jiný téma - kolik karet je třeba vyměnit, aby to už nebyl netdeck :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    LEDOFREDO:

    a hrajes i vlastni decky nebo te spis bavi hrat cizi buildy? to taky muze mit vliv na uspesnost...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ja treba hraju vic wild, ale legendu jsem kupodivu dal na standardu.. hraju ted na stridacku oba formaty pomerne rovnocene a nevidim moc velky rozdil v obtiznosti, imo rank 5+ meta je stejne kompetetivni pro oba formaty .. vic nez format rozhoduje o obtiznosti den v mesici
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KVIIIK:

    hele nebud ublizeny, ze si byl ubit argumentama a zjistil ze to hrajes s jednookyma, slabsi kousky na standardu stejne necekame :-) A osobnima invektivama svuj dlouhodoby inteligencni profil nijak nevylepsis :-) Kdyz doujdou relevantni argumenty vzdy hrozne rychle prejdes k nadavkam :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam