• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    FLAD
    FLAD --- ---
    KVIIIK: Moment, to teda nemáš. Dlouhodobej průměr byl 60x30= ca 1800 goldů za questy. To se snad nezměnilo.
    Když chceš mít 2500, mus93 to dohnat vítězstvíma. Pokud budeš hrát jednou klasu, tak potřebuješ 2500/30 = 83 goldů za den, neboli quest + 20 za wins navíc. To je 6 výher neboli 12 her za den při dnešních winrate kolem 50%...

    Proto se my, co nemáme moc čas potácíme kolem starýho ranku 15. = prostě nemáme dost času vydělat si dost goldů na balíky :-)
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    aby tady nejel jenom BG talk:

    zkusil jsem si postavit OTK demon huntera ( https://progameguides.com/hearthstone/combo-demon-hunter-deck-guide/ ) a dal si s nim jednu ranked hru. a ta bohate stacila, aby mi shuffler vysvetlil, ze combo decky mi skutecne trpet nebude :D

    kael'thas byl posledni karta v decku, zephrys predposledni. protoze jsem na ne tak dlouho cekal, musel jsem se zbavit par klicovych karet predcasne, a moje 'OTK' pak srazilo soupere presne na jeden zivot. a pak jsem zemrel :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LOJZEE: ale vždyť ji přece platit nemusíš, hrát se dá plnohodnotně i bez ní. A pokud už teda trváš na tom, že nutně potřebuješ výběr ze 4 hrdinů a ne ze 2, tak 2500g měsíčně máš za questy.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KVIIIK: myslim prave, ze u hry, ktera je jinak zadarmo, je smutny muset platit kazdejch par meiscu 20 ecek kuli jedny vyhode ve hre... a obnovovat si tu jednu vyhodu neustale.. tfuj on that.. jako hra dobra, hrat ji budu, ale frflani je na miste si myslim, je to hnus..
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    A místo anonymního mínuskování by mě fakt zajímalo co je blbýho na tom, že za arena pass dávají early access na nový hrdiny u hry, která je jinak zadarmo.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Já vám nevim... Přidali zdarma novýho hrdinu, předělali systém dropů z balíků ve prospěch hráče, jsou tam zadax Battlegrouds a každou chvíli dost za nerfy nebo HoF... ale stejně se vždycky najde nějakej detail, že frflalové nepřestanou frflat jen ze sportu. Tavern pass je imho úplně naprosto v cajku, dá se koupit za goldy a dá se to hrát i bez něj. jestli hrajete jen arénu nebo BG, jsou vám goldy stejně jinak k ničemu. V čem je teda problém?
    MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: hele 10 bych jim s drobnym brblanim asi dal. 20 uz je na muj vkus "zu viel"
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LOJZEE: vzdyt se to tu resilo vcera, 20$ nebo 2500g ... je to pro tebe dost decentni?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MATHES: ten hlavni problemovej p2w prvek je to vybirani si ze dvou hrdinu misto ze 4.. to, jestli budes mit v tom poolu jednou za cas nejakyho mozna dobryho hrdinu navic v ramci toho ea, je zanedbatelny

    ze dvou se obcas vybira fakt tezko a je to pak znat na celkovym pozitku ze hry, kdy ses nucenej hrat konstantne champy, ktery nechces nebo neumis. a tech 80 ecek nebo kolik bych ted musel dat za tuhle vyhodu je nesmysl..

    myslim, ze prijde casem nejaky levnejsi balik zamereny pouze na bg, nekde jsem to videl, tak to by se dalo uvazovat.. nejsem proti nejakymu decentnimu placeni za dobrou hru, kdyz to bude mit pro me nejakou pridanou hodnotu..
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOJZEE: coz porad znamena to co rikam, ne?
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    MATHES: server byl zasekanej, už dobrý..
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MATHES: aha, ja to pochopil tak, ze pool je jeden.. a nez vyjde novej hrdina, budou ho mit platici chvili navic jako early access bonus. takze misto 30 na vyber jich budou mit 31.
    MATHES
    MATHES --- ---
    vlastne v BG bylo, ale ten zpusob odemceni premium byl dost v pohode, takze to vlastne bylo fuk
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOJZEE: tady nejde o to, jestli by se ti to hodilo nebo ne, tady jde o to, ze vybiras ze dvou poolu hrdinu - bud z "premium" nebo "basic", coz je proste p2w v krystalicky cisty podobe, a takhle to nikdy predtim nebylo.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MATHES: souhlasim, ze je to zmrdovina, ale jelikoz vybiras jen ze dvou champu, tak by ti ho to stejne asi nehodilo, takze te to nemusi stvat.. ale obecne to vybirani ze dvou je trosku p2w prvek, ktery se mi taky nelibi, ale hearthstone byly vzdycky tak trosku p2wrng a nebo brutal grind
    MATHES
    MATHES --- ---
    podle toho wordingu to bude kazdou expanzi. na to seru:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    ale teda tohle je dobra zmrdovina

    MATHES
    MATHES --- ---
    ale teda tohle je dobra zmrdovina
    MATHES
    MATHES --- ---
    SPAJDA02: jak nejde koupit uz? normalne to jde koupit primo v BG kdyz kliknes na perky
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    NARKOTIX: já doufám jednou za rotaci, takže dva roky snad. a proč nikde nejde koupit už?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam