• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    POHODAVOLE: jj tentokrat to vzali od podlahy - nerf everything
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Slusnej nerf, mam skoro 15k dustu :D
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    právě jsem questlockem porazil murloc pallyho bez toho, abych splnil quest. life is beautiful :))
    MATHES
    MATHES --- ---
    POHODAVOLE: strasne to naklada murloc pallyho, takze za me palec nahoru.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tohle je super a rychly!

### F Shredslock
    # Class: Warlock
    # Format: Standard
    # Year of the Raptor
    #
    # 2x (0) Cursed Catacombs
    # 2x (1) Entropic Continuity
    # 2x (1) Flame Imp
    # 2x (1) Zergling
    # 2x (2) Corpsicle
    # 2x (2) Cursed Souvenir
    # 2x (2) Dreadhound Handler
    # 2x (2) Party Fiend
    # 2x (2) Tachyon Barrage
    # 2x (2) Twilight Timehopper
    # 1x (3) Hellfire
    # 2x (4) Fatebreaker
    # 2x (4) Horizon's Edge
    # 1x (4) Summoner Darkmarrow
    # 2x (5) Devious Coyote
    # 2x (5) Ruinous Velocidrake
    #
    AAECAf0GAo+fBMe4Bg6EoAT/ugbHyQb/yQaVyganygbj8QaEmQeirQekrQelrQenrQeorQebsAcAAA==
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
    # Generated by HDT - https://hsreplay.net/
    XINDL
    XINDL --- ---
    MATHES: tyvole, moc pekny :) ja si vybral stesti ocividne v minulem rozsireni. Tedka mam z nejakych 55 baliku myslim jen 3 legendy
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATHES: pecka! Ja jsem spokojeny tentokrat. Ze 110 mam 9 legend, z toho jedna picture a jedna golden + 22 epicu :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    jsem si rikal, ze jsem tentokrat docela ostrouhal, kdyz mam ze 45 packu jen 2 legendarky + jednu golden...

pak jsem si vytocil z rulety golden pack a uz asi dobry :D

MATHES
    MATHES --- ---
    XINDL: mne prijde uplne kouzelny, jak "nerfnuli" tu novou legendarku co summonuje 2 legendy, protoze to prave trva tak nekonecne dlouho

jakoze to si proste clovek rika, jestli fakt nikomu nedoslo, ze poprve je ten efect cool a tak, ale kdyz to clovek vidi po 44. tak uz je to proste jenom fakt nechutne a nekonecne otravny
    XINDL
    XINDL --- ---
    tyvole, ten rewind efekt, to je úplná mrdka. Už asi třikrát se mi stalo, že sem kvůli tomu dementně dlouhýmu efektu rewindu nestihl dohrát kolo
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    chce někdo 1500 výměnou za ukázku toho, jak se to hraje? když tak Obojetnik#2173

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Za me je velký zázrak, ze se to furt ještě hraje.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja mam uprimne pocit, ze HS jde cislama dolu, protoze ta meta je od posledniho setu fakt stupidni a nerfy, ktery probehly, to nijak neresil a miniset to nijak nezmenil (mluvil o STD)

jinak nerozumim tomu velkymu mnozstvi eventu a questum "hraj ranked, hraj ranked, hraj ranked"
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Je to vzdycky o nejakem balancovani tech extremu.. kdyz v ty hre neni zadna nahoda tak to stojí taky zahovno, vzpomente si na decky jako puvodni freeze mage, ve kterem nebylo vubec nic random a lidi ho nesnaseli taky .. ja mam taky obdobi (casto) kdy sotva delam jen questy jednou za 3 dny a hru si skoro neuzivam a pak se to zas nekdy zmeni, kdyz je balik co me bavi, byt meta nemusi byt uplne dokonala.. a furt je to moje svobodná volba, ze to porad hraju, kterou muzu změnit
    MATHES
    MATHES --- ---
    POHODAVOLE: ne, porad se nepotkavame...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATHES: muj point spociva v tom, ze mi prijde, ze ty kulicky ted nejsou o moc hranatejsi, kdyz se chces dostat na legendu, protoze na to nestaci random deck, ale je treba se tomu hodne venovat. To ze se dostane clovek na diamond s vice balikama tu bylo vzdy dle me :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    POHODAVOLE: ano, ale to porad spolu nesouvisi.

priklad - pokud bychom se nebavili o HS, ale o kulickach

postupem casu by vydavatel kulicek presel z kulicek na kosticky, ktere se samozrejme tolik nekutali.

nekdo by prisel a rekl by, ze uz je to na hovno, protoze s kostickama ho nebavi hrat tolik jako s kulickama, protoze s kulickama to bejvalo lepsi, tak argument, ze i s kostickama jde vyhravat uplne nedava smysl, protoze to neni ten point :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATHES: myslim to tak, ze na legendu cloveku uplne nestaci nahoda, ale je treba se hodne zajimat a prijit na deck, ktery aktualne funguje.
    MATHES
    MATHES --- ---
    POHODAVOLE: to si nejsem uplne jistej jak spolu souvisi.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KVIIIK: zas na druhou stranu, jak je pak mozny, ze se pravidelne kazdy mesic stava, ze prijde balik, ktery ma i pres to vsechno mega win rate a da se s nim nahrat legenda? :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KVIIIK: doplnění: to celé nejpozději v pátém kole. S naprosto ideální rukou ve třetím. Když to fakt nejde, tak v sedmém, ale tam je už risk, že si soupeř s boardem snadno poradí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam