ARALIN: Mně tedy konstatování, že příprava raw jídla je neuvěřitelně časově náročná přijde hodně mimo :-) V sušičce se sice věci dělají dlouho, ale jede úplně sama, jen se to tam nastrká, jednou nebo dvakrát zkontroluje v průběhu a pak se to hotové vyndá. Zbytek zabere minimum času. Chce to trochu plánovat dopředu, co se bude druhý den jíst (a namočit na to oříšky nebo semínka, případně tomu uzpůsobit nákup), ale jinak pokud člověk nedělá pořád jen nějaké šílené dezerty z padesáti ingrediencí (které stejně v důsledku nevhodných kombinací myslím moc zdravé nejsou), je vše výrazně rychlejší, než v klasické vařené kuchyni. Jediné, co mě štve, je, že neustále něco myju (odšťavňovač, mixér, prkýnko, dost nádobí, láhve na šťávy, co si beru s sebou ven, atd...).