• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUFeferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko
    PETD
    PETD --- ---
    MATEJICEKKK: Nějakou základní mám, zkoušel jsem ji loni. Copak by jsi potřeboval vědět?
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Máte někdo zkušenost s Aji Charapita?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Tak si dáme nějaký mladý maso, strašně mě tyhle videa bavěj :)
    WORLDS HOTTEST PEPPER CHALLENGE (GONE WRONG) - CAROLINA REAPER PEPPER - 2.2 MILLION SCOVILLE UNITS
    https://www.youtube.com/watch?v=cozHUec4sPc
    AIJA
    AIJA --- ---
    EXCITE:
    Zvědavost a siláctví bývá úměrné vypitému alkoholu:-)
    GIO
    GIO --- ---
    EXCITE: yucatan super vynosy, keriky obsypane trsy papriček, odolne rostlinky. vřele doporučuji a chuťově jsou moc fain i za syrova. ty me loni zachranily, protoze 50 rostlin jalapenos mi zarvalo po presazeni z domova na zahon ihned a jen ty yucatany to prezily.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    GIO: Já se právě taky už poučil a nákladám jen jalapenos a podobné.. :) extra pálivky jen suším a a dělám z nich omáčky..
    Yucatan neznám..


    AIJA: abych parafrázoval jednu hlášku z Červeného trpaslíka: Je překvapivé jak málo lidí je ochotno něco takového strčit do pusy :)
    GIO
    GIO --- ---
    kecam, jamaica red jsem susila, yucatan jsou ty dobre nakladatelne)
    GIO
    GIO --- ---
    EXCITE: smarja, takhle velke nenakladam, kdo to ma jist)) ja to potrebuju na to pho, ten nalev mi imituje klasicky wietnamsky nakladany cesnek a rovnou to i pali jak ma a nemusim ani moc krajet dalsi papricku dovnitr, cerstve mi v tom tak nechutnaji.)

    a vzit to nekam na mejdan je dobry trik)
    kazdopadne timhle pusobem ja obvykle nakladam jalapenos, pak loni saltilla a jamaica red, ty jsou super takhle.
    AIJA
    AIJA --- ---
    EXCITE:
    To vezmi někam na flám nebo grilování. Já se tak zbavuju takových výtvorů:-)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    GIO: Nákladané na kyselo mne tyhle více pálivé kousky nechytly, chuť téměř zmizí a zůstane jen nesnesitelný štiplavý pal :)
    Třílitrovka naložených rokot už tam stojí asi třetí rok, nikomu se do toho nechce..:)
    GIO
    GIO --- ---
    EXCITE: no, ehm, to mam taky, nastesti nejak susenim vyčpěly, překvapivě, ale je pravda, že sušené mam především oranžové.
    tu čokoládu jsem loni dostala čerstvé dva kousky od kamaráda, přidala jsem je do našich nakládaných, že udělám slanokyselou směs, do pho a tak.. jako joo moc dobre, ale pali to ted apekelne vsechno a nedejboze kdyz narazim i na ten konkretni choco kousek, muj konec)

    ale do pho super, i jen ten lak.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    GIO: dobré jsou sušené,jako koření krásně voní :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Tak jsem se usnesla, že letos papričky neseju, protože mám zásoby. V zapomenutým truhlíku venku začaly klíčit, tak jsem zvědavá jestli zmrznou nebo ne. Nechám je tam jako hokus pokus:-)
    GIO
    GIO --- ---
    GIO: nejhorsi z habaner, pro upresneni, vim, ze je i fura mnohem horsich druhu, ale to uz ani nepestuju, pro mne nejedle.))
    GIO
    GIO --- ---
    MATEJICEKKK: strasne pali, prijdou mi nejhorsi, prestoze pytlicky tvrdi stejne hodnoty, oranove jsou ok, cervene tez, ale ty choco jsou peklo:)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MATEJICEKKK: štiplavé, pořežou ti celou hubu :)
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    GIO: strasne co? :))
    GIO
    GIO --- ---
    MATEJICEKKK: habanero chocolate, pomoc, ty so strasne))
    mi naopak jako jedine nevyklicily letos habanero orange, ani jedna, tak nevim, musim koupit druhy pokus asi..
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    HREBICK: Ok, dik za rady, urcite jeste napisu :))
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    MATEJICEKKK: Zatim tam toho moc na zastipnuti nevidim..Jak pise Aja jeste muzes v klidu pockat ;-) jinak to cokoladovy haba hezky ;-) taky budu mit letos ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam