• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUFeferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Takže začínáme další sezozna nakonec bude ;)
    Haba. Choco 400K,Bonda 300K,Red 325K,Orange 325K
    Manzano 100K
    Sparkler 160K
    Jala Early 6K
    a nějaký velký a malí z Bali ;)

    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    PRDELOID: Haha, ta vlevo pak dobrej deepthroat face s tema rozteklyma stinama :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PRDELOID: lepší než koukat na porno,
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    GIO: jak presne se ta odruda jmenuje pls?
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    PETD: Najs, diky za odpoved.. Tesim se na ni :))
    PETD
    PETD --- ---
    MATEJICEKKK: Chuť je opravdu dobrá, zajímavá, spíš ovocnější. Pálí tak nějak běžně, srovnal bych to s Bolivijskou duhou. Zkoušel jsem jí spíš sušit, teda to co jsme nesnědl hned, na nakládání je opravdu malá a zas takový výnos jsem z ní neměl. Celkově mě zaujala a letos jí budu zkoušet znova s více keříky.
    Jediné s čím počítej, že opravdu ty plody jsou malé a mají minimum hmoty, jsou to hlavně obaly semínek.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    PETD: Spis me zajima chut, aroma, palivost, jestli ste zkouseli nalozit? Koreni atd? Pisou o ni pekne, jsem na ni zvedavej
    PETD
    PETD --- ---
    MATEJICEKKK: Nějakou základní mám, zkoušel jsem ji loni. Copak by jsi potřeboval vědět?
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Máte někdo zkušenost s Aji Charapita?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Tak si dáme nějaký mladý maso, strašně mě tyhle videa bavěj :)
    WORLDS HOTTEST PEPPER CHALLENGE (GONE WRONG) - CAROLINA REAPER PEPPER - 2.2 MILLION SCOVILLE UNITS
    https://www.youtube.com/watch?v=cozHUec4sPc
    AIJA
    AIJA --- ---
    EXCITE:
    Zvědavost a siláctví bývá úměrné vypitému alkoholu:-)
    GIO
    GIO --- ---
    EXCITE: yucatan super vynosy, keriky obsypane trsy papriček, odolne rostlinky. vřele doporučuji a chuťově jsou moc fain i za syrova. ty me loni zachranily, protoze 50 rostlin jalapenos mi zarvalo po presazeni z domova na zahon ihned a jen ty yucatany to prezily.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    GIO: Já se právě taky už poučil a nákladám jen jalapenos a podobné.. :) extra pálivky jen suším a a dělám z nich omáčky..
    Yucatan neznám..


    AIJA: abych parafrázoval jednu hlášku z Červeného trpaslíka: Je překvapivé jak málo lidí je ochotno něco takového strčit do pusy :)
    GIO
    GIO --- ---
    kecam, jamaica red jsem susila, yucatan jsou ty dobre nakladatelne)
    GIO
    GIO --- ---
    EXCITE: smarja, takhle velke nenakladam, kdo to ma jist)) ja to potrebuju na to pho, ten nalev mi imituje klasicky wietnamsky nakladany cesnek a rovnou to i pali jak ma a nemusim ani moc krajet dalsi papricku dovnitr, cerstve mi v tom tak nechutnaji.)

    a vzit to nekam na mejdan je dobry trik)
    kazdopadne timhle pusobem ja obvykle nakladam jalapenos, pak loni saltilla a jamaica red, ty jsou super takhle.
    AIJA
    AIJA --- ---
    EXCITE:
    To vezmi někam na flám nebo grilování. Já se tak zbavuju takových výtvorů:-)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    GIO: Nákladané na kyselo mne tyhle více pálivé kousky nechytly, chuť téměř zmizí a zůstane jen nesnesitelný štiplavý pal :)
    Třílitrovka naložených rokot už tam stojí asi třetí rok, nikomu se do toho nechce..:)
    GIO
    GIO --- ---
    EXCITE: no, ehm, to mam taky, nastesti nejak susenim vyčpěly, překvapivě, ale je pravda, že sušené mam především oranžové.
    tu čokoládu jsem loni dostala čerstvé dva kousky od kamaráda, přidala jsem je do našich nakládaných, že udělám slanokyselou směs, do pho a tak.. jako joo moc dobre, ale pali to ted apekelne vsechno a nedejboze kdyz narazim i na ten konkretni choco kousek, muj konec)

    ale do pho super, i jen ten lak.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    GIO: dobré jsou sušené,jako koření krásně voní :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Tak jsem se usnesla, že letos papričky neseju, protože mám zásoby. V zapomenutým truhlíku venku začaly klíčit, tak jsem zvědavá jestli zmrznou nebo ne. Nechám je tam jako hokus pokus:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam