• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUFeferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    POHODAVOLE: vysemenil jsem se na Nový rok :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    QUIP: jedu jen prirodni svetlo. Tyhle jsou pod stresnim oknem, coz se zda byt idealni. Ty mensi jsem prestehoval ke klasickym oknum a je to pro ne rozhodne lepsi nez castecny stin pod stresnim. Mne se taky tahly / tahnou, tak jsem jim pomohl spejlema a vypadaji v klidu. Dle me je hrozne dulezity se na to nevysrat a vcas je s jiffem presadit do kvetinace. Mne se ti vytahly dost a tem, ktery jsem presadil driv, se darilo daleko lip.

PRDELOID: to je hodne slusny. Kdy jsi zacal? To je uplne jiny level. Mne ti zatim kvetou jen okurky :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Tady už se kvete jak sviňa

QUIP
    QUIP --- ---
    POHODAVOLE: Krasa! Me to nejak vubec neroste. Jsou pomaly a hrozne se vytahujou za svetlem. Mam je na okne na jihovychod. Ty jim necim svitis, nebo maji jen prirodni svetlo?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: mam tu update. Musel jsem je zacit postupne stehovat kvuli stineni.

PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    POHODAVOLE: u mě zatím tak, změnil jsem letos místo pro předpěst a zatím je to takový meh...

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jak jste na tom? Tu je me piskoviste V2. Priste budu potrebovat vetsi. Ani se tam vse neveslo :)

QUIP
    QUIP --- ---
    PENTAFEKTEK: Jo, teplotni senzor stal na skrince vedle, tak jsem ho tam vrazil a ted mam aktualni prehled o teplote :) Kolisa to mezi 26 - 27. Idealni podminky, bych tak rekl :)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    QUIP: náhodou výborný :D dobrej punk..a ten teplotní senzor heh..dávam tomu 4 dny máš vyklíčeno
    QUIP
    QUIP --- ---
    Vlevo jsou seminka rajcat, zbytek papricky, asi 6 druhu

Je to cele sejdrem, ale ucel to plni na vybornou :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    POHODAVOLE & PENTAFEKTEK: Nakonec jsme se domluvili, takze seminka uz mam a vcera jsem je dal klicit. Letos teda ne moji oblibenou pytlikovou metodou, protoze jsem pri stehovani nekam "uklidil" pytliky, takze ted to mam krabickovou metodou (nizke krabicky od zerve) a polozene na UPC / Vodafone modemu pod poklopem, takze z toho vzniknul vyhrivany mini sklenik s teplotou 27°C :))
    Jsem zvedav, jak rychle to tam naklici.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    QUIP: jo třeba zrovna neměl náladu.. já mu napsal že je to škoda že už od něj kupuju léta (což je pravda) a napsal mi ať mu teda napíšu co bych chtěl, zaplatil předem a za dva dny byli semínka doma..
    vyklíčilo cca 85 procent co sem zasel, každej druh co sem chtěl

koukám že už má na shopu dokonce upozornění že si máš napsat na mail, to předtím neměl, takže určitě k nějaký formě prodeje svolnej je
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    QUIP: a napiš, že máš na něj pozitivní doporučení. Jsem na to zvědavý. Valná většina vyklíčila.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    QUIP: pošli mu odkazy a napiš, že to nechceš přes eshop a nepotřebuješ doklad, že zaplatíš předem a jestli ti to pošle přes zásilkovnu. Většinu položek měl a místo chybějících jsem ho poprosil o alternativu :⁠-⁠)
    QUIP
    QUIP --- ---
    POHODAVOLE: A pak se otevrely kouzelny dvere? :) Nebo jakym zpusobem jste se pak teda domluvili? Jestli ma seminka a je ochotny je prodat, rad je od nej koupim, jestli mu to nejak prilepsi. A klidne si muzeme penize za seminka vymenit ve vykotlanem dubu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    QUIP: to by me teda zajimalo, jestli jen nechteli dolozit puvod semen :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    QUIP: přišlo mi to samý, tak jsem napsal, že nemam zájem o nákup přes eshop :⁠-⁠)
    QUIP
    QUIP --- ---
    POHODAVOLE: Tak jsem chtel taky neco objednat z Chili-seminka.cz, napsal jsem e-mail s dotazem asi na 9 druhu seminek a odpoved byla strucna a zamitava:

Dobrý den,
    kvůli EU byrokracii při pěstování semen a provozu eshopu, jsem obchod raději zrušil. Je přepnutý do funkce katalogu bez možnosti objednání.

S přáním pěkného dne,
    Libor Fulín.

Sice vubec netusim, jakou EU byrokracii ma namysli, ale asi nebyl v dobrem rozpolozeni, aby nekomu neznamemu neco prodal. :(
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    RAHZUL: vydrž, taky vylezou:)
    RAHZUL
    RAHZUL --- ---
    Kluci zavist. Ja sázel někdy před týdnem a zatim ani ťuk. Teplotu maj krásnou, ale nějak jim to dlouho trvá. Asi jsem je dal moc hluboko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam