• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUFeferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    PALEONTOLOG: máš nějakej odkaz na semínka? protože myslim že semínka nelze koupit. Currie sám řekl že je neprodává a prodávat nebude a co sem to teď rychle progooglil tak internet tvrdí že to stále nejde.. jen na Ebay a Etsy a to samozřejmě bude fake
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    zvažuju semena pepper X, má s tím někdo zkušenosti?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jak Vam to roste? Ja mam zatim prcky docela, ale jsem hodne spokojeny s klicivosti semen od Semínka-Chilli.cz. Ty jedny ctyri prazdny vedle sebe jsem zapomnel osadit :D

CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Kolekce roste ...

ZRK
    ZRK --- ---
    Hoj. Stěhuju se do menšího a zbavuji se přebytečného. Mj i tohoto Homeboxu, ideálního právě třeba na to domácí chilli pěstováníčko. Tak snad neva, že to takhle prsknu i sem. Nemám už moc času, musí prostě pryč...
    [HomeBox 60x60x120]
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Tak po fermentovanejch rajcatech , paprikach, ananasu tu mame fermentovany mango s malinou, mnam

PETD
    PETD --- ---
    Nebude někdo sázet papriku odrůdy rocoto? Tedy s černými semínky. Já jsem zjistit, že mi zbylo poslední semínko, takže bych se případně rád ujal jedné nebo dvou sazenic, kdyby někomu přebyly. Mám kolegu z Jižní Ameriky a chtěl bych mu letos udělat radost.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak mam nakoupeno :)

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Raastafaaraj

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DUDEL: jj tohle jim staci :D
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    POHODAVOLE: toto uz je ostrihane na zimu? :-D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DUDEL: už jsem stříhal 😀
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    POHODAVOLE: potom ked ich ostrihas na zimu tak sem pls daj fotku ze jak to robis :)
    dik
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    simvas pestoval letos nekdo Big Black Mama? nenechal si seminka? par bych jich ocenil,protoze to,co jsem letos koupil jako seminka BBM byly asi hnedy habanera..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    POHODAVOLE: dobrý keře :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Zas ty nekolikrat prezimovany, po presunu dovnitr se pekne rozjely.

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    V sobotu jsem posbiral zbytek :)

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CHINOXR: já mám s nimi problém jen při přezimování. Venku jsem je ještě neviděl 😀
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    POHODAVOLE: no a proto jsem sem dal tu otazku ... jestli nezna nekdo neco prirodniho a ucinnyho co se mu osvedcilo v praxi (tabakovej vyluh mi prijde skoro na stejny urovni jak ten modrej sajrajt)

ale koukam , krom nas dvou s molicema asi nikdo problem nemel :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CHINOXR: jestli je to ten malý bílý hmyz, tak na ten mi taky skvěle šlapala modrá chemie. Je tam ale tuším nějaká doba, po kterou není možné sklízet plody.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam