• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUTHLESSJídlo, pochutiny a kde je koupit?
    Jídlo, pochutiny, delikatesy ale i normální suroviny na každodenní vaření. Hledáte řezníka, zeleninu, vinotéku? Ptejte se zde, ať je vše na jednom místě. Asi zejména Praha ale i ostatní místa Čech, Moravy, Slezka či světa. Dejte kontakt na svého místního zásobitele!
    rozbalit záhlaví
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    PETUL_KA: Mě by spíš zajímalo kuře. Hlavně o jeho cena. Víš?
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    BIGG23:
    RUTHLESS: http://meat-market.cz/
    minuly tyden meli na krame jelena a predtim kance
    SARRI
    SARRI --- ---
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Ahoj, ví někdo o biomasu? Případně masu, který neprošlo továrnou? Vyjma tesca, albertu a dalších hyper super řetězců. Díky
    RUFO
    RUFO --- ---
    RUTHLESS: Tak v Plzni mame Spilara - rybarnu, kde maji i zverinu (vlastne 2 rybarny). Zkus nejake podobne kramy v miste bydliste
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Kam pro zverinu? kdyz nepocitam makro. tam se mi nechce :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SARRI: mívaj je i v Tescu ;)
    DAHY
    DAHY --- ---
    Rek bych, ze vsechny Manni mini markety.
    SARRI
    SARRI --- ---
    netusite nekdo kam v praze pro chilli flakes?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    prodava se nekde mrazeny rybiz? Nikdy jsem po nem nekoukala, tak nevim, mrazena maliny obcas zahlidnu...
    SNELA
    SNELA --- ---
    LUCIASHECK: aha, tak to museli otevřít minulej týden co ? tak pak zkusim juknout :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SNELA: vedle toho tragickýho svatebního salonu (jak je řeznictví na rohu, tak po francouzský asi tři nebo čtyři vchody směrem k míráku
    SNELA
    SNELA --- ---
    LUCIASHECK: kde přesně ? teď jsem marod, ale pracuju tam, tak pak můžu zkusit :)
    PASKVIL_ONE
    PASKVIL_ONE --- ---
    SARRI: Děkuji ti, určitě vyzkouším.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Zaznamenány nové, zvenku luxusně vypadající lahůdky na francouzské u zastávky Jana Masaryka. Žel nemám čas zkoumat. Kdyby někdo navštívil, byla bych ráda za report, jestli má cenu tam lézt.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Uděláme to jinak - zde volně editovatelná tabulka, kterou budu doplňovat, jak se budu dostávat k informacím a jak to budu ochutnávat - a byla bych ráda, kdyby tam někdo něco připsal.

https://docs.google.com/...eadsheet/ccc?key=0AlfO8eSJmu7idDU2c1kwQ1BPZ3VNaGNQNXNmM2gzRVE&usp=sharing

Jinak docela pěkná tabulka s hodnocením chutě různých brambrových odrůd

Odborné informace pro členy ČZS
    http://www.zahradkari.cz/odborne/degustace_brambory.php
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LADY_CANDAR: díky za tip. Ještě uvidíme kdo se ozve na spamovou akci (půlka farmářů ještě má brambory na poli) a pak začnu ochutnávat. Máme sice družstvo s levnejma bramborama kousek od chaty, ale jejich brambory jsou fakt hnusné.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    ZUZKAOU: V holesovicke trznici, hala 22 jsem vcera videla krasne brambory za 10 korun. Vypadaly uskladnitelne, nemyte. Nebyt oblozena taskama jak mula, nejake bych urcite vzala.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: předběžný průzkum na pražskách trzích - nemaj brambory pod 20 kč.

Momentálně jsem rozeslala tak 10-15 mailů na farmy z východní půlky středočeského kraje a přímo od farmářů to vypadá na ceny od 9-15 kč. Jestli se mi jich ozve povícero, dodám nějakou přehlednější tabulku.
    SARRI
    SARRI --- ---
    PASKVIL_ONE: modrany - zastavka cechova ctvrt .. mezi rodinnymi je male domaci reznictvi "maso uzeniny zdenek kostal" .. vyborne teleci kazde utery, hovezi namelou na pozadani jak chces .. jsem spokojena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam