• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SAMMAEL:
    Zápas / Match, The (1999) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/11044-zapas/
    ?
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Hledám film, pravděpodobně britský, cca 10+ let starý. Vesnický fotbalový klub, plácají se v nějaké nízké lize, ale dohromady si kupují tiket nějaké sportky. A jednou na ten tiket vyhrají první cenu. A v tu chvíli nastává zábava, neb hráči chtějí samozřejmě investovat do dresů, trávníku, trenéra..., ale manželky mají primitivní starosti jako hypotéky, školné pro děti, apod. :-) Zkoušel jsem googlit, ale marně.
    Pamatuji si dvě scény:
    - nový trenér pomocí šíleného koktejlu zkouší vystřízlivět nejlepšího hráče
    - jedna z manželek jim traktorem zorá trávník
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    HRAFNAIN:
    FURAN: To je ono! Ještě vznikl domkumentární "Wings of Hope", ale já slyšela určitě o tom "Zázraky se dějí".. Miluju tyhle filmy ve stylu "Přežít!", zvlášť z tepla obýváku, že ;) Díky moc.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    BEESWAX:
    FURAN:
    Zázraky se dějí / Miracoli accadono ancora, I (1974) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/88947-zazraky-se-deji/
    a ty červi, bojim se podívat na záda,,,
    hustej příběh
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    Hledám film - bude to složitější, protože jsem ho sama neviděla, jen mi o něm někdo vyprávěl. Mělo by to být o holce, která havaruje s letadlem, jediná přežije a musí sama přežít v džungli. Pod kůži se jí usadí larvy a vylíhnou mouchy a ona to musí celé zvládnout. Víc bohužel nevím..
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    SAMMAEL: To bude nejspíš ono! Stáhnu a uvidím, zatím díky.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    hledám film - TV germany 80's ZDF ARD BR HR (hessische rundfunk) ich weis nicht ??

televizní film produkce 80-tých let, německej (ARD, ZDF, BR3, ???), rok vzniku 1982 - 1984, holka s klukem meli gramofon a regály s deskama,,,
    holka mela rada swing ze ctyricatecjch, kluk rokenrol z padesatejch, asik
    a ten gramec byl kouzelnej,,, stroj času,,,
    a holka si pustila čatanúčůčů gůgů a ocitla se ve '40,,,
    a kluk rokec a byl v '50,,,
    a von pak nasel nekde v bejvalym (vlastne budoucim) regalu (knihovne?) ten gramofón, pustil si ten starej swing a portnul se za ní do tech 40',,,

a pak ve finále, aby se dostali do vosmdesátkový současnosti, jim nejakej tehdejsi kytarista s vokalnim triem zahrali a zazpivali úbersong "Fred vom Jupiter"

ja vim, ze sem uplne vedle, ale...
    SOPOR32
    SOPOR32 --- ---
    RESTINPEACE: uz je to davno ,)
    FURAN
    FURAN --- ---
    JAMILLOS: Mohlo by to být tohle, je tam nějaká babča a ukazuje jí, tuším, na dálku prsty.
    V paměti mi utkvěly stopy od pneumatik, které dokazovaly, že zadní náprava vozu podezřelého ne/byla dělená.
    My Cousin Vinny (1992) - IMDb
    http://akas.imdb.com/title/tt0104952/
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak zkusím ještě jeden. Hledám film:
    Dávali ho tu někdy ze začátku 90. let, zahraniční produkce. Něco jako kriminálka nebo až detektivka á la Columbo. Mohlo to mít v názvu „okno“, protože šlo o to, že tam někdo viděl v noci z okna nějakou vraždu (žena?) a pak tam kdosi křivě svědčil u soudu, ale nakonec ho dostali ho tak, že mu z dálky ukázali knížku (bibli?) a on nebyl schopen to rozeznat, protože neměl brejle, stejně jako tu noc, i když tvrdil/a opak...
    Sorry za sloh, mám kocovinu.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    SOPOR32: pokud amazonsky prales = more a hlinene sosky = perly, pak to urcite bude stopa xapatanu
    SOPOR32
    SOPOR32 --- ---
    MATLENKA: stopa xapatánu? ;)))
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    JOPS: wow,super..Jsi borec..už jsem nedoufal ;-) díky..
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHAGRATH: nalezeno, tak jsem zase zkusil google a ono to fakt najde uplne vsechno :)

Smrtelná kořist / Deadly Prey (1988) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/90449-smrtelna-korist/
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem zkusil jeste google a poradil toto :)

Zátah / Serbuan Maut (2011) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/297710-zatah/

takze, sry, za double spam :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hledam film :))

celkem novej cca 2010-2012, tusim, ze to je o policajtech, co se vlezou do baraku/panelaku a ten je plnej zlocincu a oni to musi vymlatit...

Nevidel jsem ho, ale pamatuju, ze na obalu byl ten vetsi barak a pred nim stal tusim jeden policajt...
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHAGRATH: vim o cem mluvis :) myslim, ze jsem to mel doma na VHS jako originalku, zkusim schvalne zjistit nazev....
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ANCHIE: To je ono!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam