• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Pred lety jsem videl na CT2 ve filmovem klubu film o pianistoj kterej byl tak dobrej az mu v mladi hrablo a skoncil v blazinci, odtamtud ho pak pustej a on trochu svihlej se zacleni do spolecnosti a zase hraje v jedne kavarne na piano.

Mel jsme zato ze se to jmenuje pianista nebo tak podobne ale nic nenachazim. Napada vas nekoho jmeno toho filmu ?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    JVMLOK: Nene určitě to byl film. Ale bohužel si nepamatuji téměř vůbec děj, jenom fragmenty některých scén.. :-/
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    XEHUTL: zeby reminiscence minulyho zivota? Me se obcas zdava ze jsem byl na Woodstocku :D
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Teď když nad tím přemýšlím to možná nebyl úplně bunkr ale mohla to být i nějaká osamělá/opuštěná usedlost poblíž jezera - sestupovalo se tam do podzemí, vybavuji si kapající vodu, odraz lampy nad černou hladinou, mám takový pocit že to mohlo být zatopené sklepení..
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Kdysi jsem viděl na ČT (tak 15 let zpátky možná) film u kterého si nedokážu vybavit jméno - ale rád bych si ho někdy připoměl a znova shlédl, možná někdo budete vědět..

Je to něco válečného/poválečného, původem pravděpodobně koprodukce (asi český/polský/německý a/nebo ruský - myslím že tam hrají i čeští herci), barevný, odehrával se v pohraničí, téma kolaborace. Vybavuji si zejména scénu kde byl bunkr kde se ukrývají (?) nacisté a kam za nimi dochází někdo z místních a jiní jej při tom sledují. Mám také pocit že se tam prolínala nějaká romance, tedy spíše neopětovaná láska..

Snažil jsem se po tom pátrat na csfd ale bezúspěšně (nemám nic konkrétního čeho se chytit), nepřipomíná ten popis náhodou někomu něco? Díky za případné tipy.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ATREY: Emperor of the North Pole
    ATREY
    ATREY --- ---
    Hledam film o Hoboes (nebo jak se to pise), hlavni hrdina A1. Kuju
    MIKKADO
    MIKKADO --- ---
    Hľadám film. Francúzska komédia, rodinná oslava, jeden zo zúčastnených chce pomenovať syna hitler. Niekto pls?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    MEMORY: Jo to je ono, výborně :) díky, nečekal jsem, že to bude tak rychlý
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    PNXNTDD: nejspis tohle myslis?
    The Adjustment Bureau
    Správci osudu (2011) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt1385826/
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    PNXNTDD: cesky spravci osudu, the adjustment bureau
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hledám film : Bylo to scifi/mystery . Příběh byl o tom, že existujou lidi/ nebo nadlidi - kteří řídí náš osud tím, že chodí po našem světě a připravujou vše tak jak by mělo proběhnout. Příklad: Třeba že ti zamknou dveře abys někam došel pozdeji atd. Co si pamatuju tak ti lidé měli nějaký deštníky, nebo klobouky který jim umožnovvali se nějak přesouvat nebo co... už si to nevybavuju.

Díky za reakci :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    CISTICZ: joo, to je ono. Diky :)
    HADATI
    HADATI --- ---
    ZCR: Moc děkuji! Ptal jsem se na to svých vrstevníků, ale u žádného jsem neuspěl ani v tom, že by si tuhle pohádku pamatovali :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    PLANDAK: it's all gone pete tong ?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Zdarec hledam film(mozna dokument) cca 10 let starej o nejakym dj-ovi ktery fetoval koks, z filmu si pamatuji ze u nej stal nejakej kralicek s hulkou a upozornoval ho atr uz si nedava a nakonec z toho ohluchl. Nevite nekdo?? :)
    KAATCHE
    KAATCHE --- ---
    KIE: Juhuuu! Ano! Mnohokráte děkuji :-)
    KIE
    KIE --- ---
    KAATCHE: tak tohle to uz urcite bude Wristcutters: A Love Story http://www.imdb.com/title/tt0477139/
    KAATCHE
    KAATCHE --- ---
    KIE: Děkuju, ale to není ono.. ..příběh je úplně jiný..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam