• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    KEB
    KEB --- ---
    PAYAXY: bratrancovi utekla užovka stromová a už ji nenašel
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    INSEQUI: Nemusis filmy, tohle se stalo brachovi. Nastesti jen uzovka amurska, ale mela hezky cerno-zluty vzor, kterym ti priroda chce neco naznacit. Meli ji v koupelne. Metr dlouha ;-)
    SUCHOSCH
    SUCHOSCH --- ---
    KEB: kdyžtak bych prosil o link, pokud to někde bude, mám totiž prazážitek úplně stejnej – panelák, had... z nějakého důvodu mi do toho vždycky naskakuje Josef Klíma, ale možná tam bylo prostě jen někdo fousatej brejlatej
    KEB
    KEB --- ---
    PREDSEDA: nevím, pošlu odkaz tátovi a jestli to najdu tak si to sám pustím. Jestli je to opravdu tak špatné
    FREELA
    FREELA --- ---
    Je to skutecna urban legend
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KEB: Hele to mi něco říká, v tom paneláku umírají lidi a neví se proč, a ten had leze nejakejma trubkama snad do koupelen. Myslím ze 80. Léta.
    KEB
    KEB --- ---
    Táta hledá film prý starý český podle skutečné události.

Manik si koupí hada, koralovku, ale není koralovka ale Korálovec a uteče mu. Zabydlí se v jádru paneláku chytá myši a roste. Pak zabije malý děcko, pak chlapa a nakonec ho má nějaký snad biotronik chytit a po uštknutí taky umřít.

Tušíte?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Doporučuju stáhnout a shlédnout! Dnes to bude vyznívat úplně jinak, než tehdy :) http://www.cowart.cz/films/NS.wmv
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MORFAS: Jo to bylo ono! Super! Díky moc!
    MORFAS
    MORFAS --- ---
    HOWKING: No Smoking (2006)?
    www.HDTV1.cz - první česká televize s vysokým rozlišením
    https://web.archive.org/...13935/http://www.hdtv1.cz/index.php?cs/archiv-filmu/krava-no-smoking-2006
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KEB: Nn. Byl to český film. (lehce nezávisle zpracovaný, ale jinak super)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOOMIX: nemohla to byt nejaka epizoda Ren & Stimpy?

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAGASAWA: Taky mě napadlo, jestli to vůbec byla brada :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    osobne mam asociaci pouze na South Park

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SALVATOR: nevím jestli to bylo v rámci třeba jedné epizody seriálu, ale byla to chodící hlava s velkou bradou a tu bradu si vezla ve stavebním kolečku, aby se nepřevrátila dopředu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zároveň je to tak absurdní kombinace prvků, že bych čekal, že se to někde objeví.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TOOMIX: A pamatuješ si to správně? Schválně sem zkusil prohnat Googlem nějaký klíčový slova, ale na kombinaci "animated show", "chin", "wheelbarrow", ("-china") mi to nic relevantního nenašlo...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Já bych se rád po 4 letech připomněl s tímhle, pořád jsem to nenašel. Nevíte?
    KEB
    KEB --- ---
    HOWKING: děkujeme vám že kouříte Aaron Eckhart v hl. Roli to není?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam