• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SKYRAY: imo uchylak, co ho maj vsichni za nenapadnyho fotrika, je proste zanrovy klise. Podobna postava - i vizualne - se vyskytuje i v tomhle filmu. Je to ten obtloustlej chlapek s brejlema v uvodu traileru:

Suspect Zero (2004) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers
    https://www.youtube.com/watch?v=gT2YJUE0IM4
    FRDK
    FRDK --- ---
    SKYRAY: Ale tak možná to máš z těch 8mm, páč tam ta premisa je, že ze zrůdného násilníka, který celý film vystupuje v masce, se nakonec vyklube tenhle proplešatělý strejda od vedle.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    FRDK: Ja uz patrala a neco se mi musi mixovat dokupy. 8mm ale na mysli nemam. Co uz. Ten film proste nenajdu.
    FRDK
    FRDK --- ---
    SKYRAY: No tak to snad jedině v 8 mm..?
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    LEFTY: To je on!! Diky
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SKYRAY: hned mi naskocil Goerge ze Seinfelda

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KEB: Ale jistě. :)

Malí obři / Little Giants
    KEB
    KEB --- ---
    KEB: a tohle pořád netuším, co mohlo být za film. Nicméně mě napadlo, že to mohlo být na Hallmark s že tam ti mladosi byli jako metalisti
    KEB
    KEB --- ---
    Film o děckách pro děcka, sportovní s americkým fotbalem. Tuším že to byl klasický příběh o looserech proti borcům. Hlavně si pamatuji scénu, kdy jeden z lustru rozdává tablety tuším jedlé sody na zastrašování.

Pak je tam scéna jak někdo z profi týmu se podívá na nastoupení protivníky a těm teče z huby bílá pěna.

Mohl jsem to vidět v pozdních 90. Napadá vás něco?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: já stále hledám tohle. Neviděl jsem to celý, ale scéna, ve které paní svede skiffare na mě zásadně zapůsobila.
    FRDK
    FRDK --- ---
    LEFTY: Když jsem viděl tu fotku, hned jsem projížděl jeho filmografii, ale asi ne.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    SKYRAY: nebo Chris Bauer

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SKYRAY: vypadá jak radar O'rayly z mashe
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SKYRAY: Je to docela psycho (docela dost), tak se kdyžtak předem omlouvám za trauma :)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    FRK_R23: To neni ono, ale diky za tip, vypada to zajimave, zkouknu.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    OTVIRAK: Jedine voditko he, ze hlavni postava byla podobna tomuto chlapkovi. A cesky film to nebyl. Mozna si nekdo dle tohoto vybavi aspon herce, dle ktereho by se to dalo vyhledat?

SIGMIUS
    SIGMIUS --- ---
    GULDUR: To by mohlo bejt ono, dík! Je možný, že můj dětskej mozeček si to onehdy nějak překroutil a dal tam scénu navíc. Ale z náhledu to fakt vypadá, že to bude ono.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SIGMIUS: Rozříznutý děcko a komedie mi připomíná - Čekání na světlo - https://www.csfd.cz/film/11095-cekani-na-svetlo/prehled/ ale na dítě na vodítku si tam nevzpomínám.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SKYRAY: To zní jako film Happiness

Happiness (1998) - IMDb
    Happiness (1998) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0147612/
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SKYRAY: nebyl to díl majora Zemana kvadratura ženy?
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    SKYRAY: a nevzpomenes si zda to bylo tuzemske/dabovane/titulkovane? jakykoliv detail muze pomoci. Kdysi u Tebe znemana co? Pred revoluci?
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Zkusim stesti. Kdysi jsem videla film o pervertovi, ktery mel normalni rodinu, tusim dve holcicky, ale byl pod slupkou ujety a zneuzival. Hral ho herec s pleskou a vlasy jen po stranach a mel kulate brejlicky. Nevybavil by si nekdo nazev filmu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam