GENTIANA: Mé špíčky usilovně setrvávají v dané lokaci, jako že bych si břuch přelila do velikosti ňader GG fakt nehrozí :), byť minimálně můj manžel by asi výskal.
Mám třeba relativně (s ohledem na zbytek výbavy) hubený nohy, nicméně od kyčlí výše to stojí za to. Čili bych třeba potřebovala, kalhoty s pasem cca 48/50, nicméně přes stehna a na dél mi naprosto vystačí 46. V tento moment veškeré kalhoty, které mi napoprvé padnou, nakupuji zásadně ve dvou vydáních, protože je to skoro jako zjevení svatého, je jedno jestli se jedná o nenáviděné jeansy nebo kancelářskou čerň. Nemám ráda upnuté věci (z mého pohledu to ani není estetické a necítím se v tom dobře), volím střih mírně projmutý v bocích, ideálně delší pod břuch, nebo pas těsně pod prsy a pak padák dolů). Prostě visí. Pomáhla joga, zrušili ji. Nedalo se loni hovořit o nějakém zpevnění, ale najednou jsem nabyla dojmu, že nějaké břišní svaly mám, do té doby jsem o nich pouze čítávala v sestřiných lékařských knihách.
je to hdně o tom, jak se která z nás i cití. Pamatuji, jak jsme létala a sálala ze mě energie, když jsem vždy po zvážení zjistila, že je kilčo v pdachu. Jak jsem významně pomlaskávala nad menší velikostí hazuk.