• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    INXS: mám tankini, s všitou podprsenkou (značka Panache a Pour Amour). No a gaťky, na který narazím a líbí se mi a neřežou mne:) Odkudkoliv, klidně z Alie (ty nosím popravdě nejraději, protože jsou se sukýnkou :) )
    Ale já už plavat moc nechodím, tedy buď se válím (a tomu taky moc nedám), nebo v nich jezdím na kanoi (to se ta všitá šprnda, co drží kozy v ohrádce, docela hodí, když jsou peřeje a jezy :-D )
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    INXS: Já mam na plavání jednodilné z bravissima. Na povalování u vody dvoudílné, vršek z Caresse a spodek z bonprix. Mam jich několik, vyšší, nižší, se sukýnkou, kraťaskové a beru si dle nálady.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: já mám letos s vysokým pasem. Minulý rok a tři roky po porodu jednodílné :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    INXS: Takovy, ve kterejch se cejtej dobre :-D
    INXS
    INXS --- ---
    holky, už se můžu přiřadit k Vám

co nosej boubelky za plavky?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    A já jdu s recenzi na podprdy z bonprixu. Díky za tip jsou skvělý a doporučuji.. Sice mě stve, že mě vyvaluji prsa do stran, ale jsou komfortní a na doma paráda a ještě je hezká..
    HANELA
    HANELA --- ---
    VERUKEBA: tak to jsem moc ráda, třeba to byla ta samá :-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    HANELA: jeste jednou diky za tip. Chytla jsem supr prodavačku a vybraly jsme, takze velka radost. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SIMCIIQ: A čo bezkosticová Panache sports bra?
    Mne teda všetky podprdy bez kostíc zúfalo robia uniboob.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ALEXIS: Tak tu do mojí velikosti taky nemají :-(
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ALEXIS: Kterou?
    MALKE
    MALKE --- ---
    XMARGE: ona ta Violeta má velikosti jinak, mám 44/46 (jak kde a jak u čeho) a myslím, že jsem snad brala i M u něčeho a ok.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ALEXIS: :) já právě už rok nekojim a nosím kojící :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SIMCIIQ: Já nosím bezkosticovou kojicí Panache, protože je mega pohodlná. :D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SIMCIIQ: Mě je spíš zmáčkne k sobě.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MORGAIN: heleď nedělá prsa sto kilaku od sebe? Jinak to vypadá jako dobrá varianta a ještě jsou ty podprdy dvě a to se vyplatí :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ALEXIS: no ty woe ta cena.. Jsem matka od dvou malých dětí s mega hypotékou na krku. Takový luxus si nemůžu dovolit :)) &)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SIMCIIQ: Já mam na tahání doma když nechci mít kostice vylevněnou z Bon Prix tuto https://www.bonprix.cz/produkt/odlehujici-podprsenka-bez-kostic-2-ks-v-baleni-tmav-modra-tlova-962154/#image
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SIMCIIQ: Známá má bezkosticovou značky Page underwear a je spokojená: https://www.baraseverin.eu/
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SIMCIIQ: mobil mě opravoval.. Kostice
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Dámy nemáte tip na bezkosticovou podprsenku ala sportovní, pohodlná na doma (jsem pět let doma a odvykla jsem si na Loštice i když příští rok jdu do práce, tak mě to čeká).. Chci něco na zahradu a tak.. Už mě nebaví baví, jak mi že všech lidl podprsenek lezou prsa.. Velikost 90E
    AIJA
    AIJA --- ---
    KALHOTKA:
    Ukaž!:-)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KALHOTKA: prosímtě, co máš normálně za velikost? Já jsem tam z adala svoji váhu a výšku a i když nromálně mám 46, někde 48, tak mi to napsala, že mi bude sedět L... to mi přijde jako blbost..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam