LOPIK: Z nuly? To si nemyslím. Po listopadovém převratu měli členové ČSSD (alespoň podle tety Wiki) možnost kandidovat za Občanské fórum, takže ta čtyři procenta, co strana získala v prvních svobodných volbách, bych brala s rezervou. Dalším problémem je to, že strana už měla dlouholetou tradici, na rozdíl od SPOZu, který sice jede výhradně na Zemanově vlně, nicméně jeho volební preference sotva překračují pět procent.
Zeman dobrovolně stranu opustil a založil novou, tak nevidím důvod, proč bychom se k němu měli stavět jako k parťákovi, kor když zastává úplně jiný program. Ty řeči o tom, jak si přeje vítězství ČSSD, jsou jenom takové pohádky, kterými se snaží některé členy utáhnout na vařené nudli.
Zrovna já nejsem ten typ, kterej se bude někomu podbízet proto, že zrovna frčí, a jsem ráda, že nejsem ve straně jediná. Nemůžeš voličům něco slíbit, udělat dlouhej nos a pak si hrát vlastní písničku. Bohužel to někteří spolustraníci dělají a ani se za to nestydí (Hulinský, Hasek Mihály). Brr, už jenom z toho, že tihle lidi jsou ve stejný straně jak já, mě mrazí...