DOCKINEZ: Tys mě obvinil, že používám dvojí metr, tak jsem se ohradila, protože jsem tu ona léta nijak neobhajovala. Vlastně jsem se k nim nejspíš ani nevyjadřovala.
Jinak ohledně povolebního uspořádání: Mně je celkem jedno, co je v ČR za zvyky, ne vždy se osvědčily. Vždy samozřejmě záleží na tom, jaký zisk dostane vítězná strana. Pokud vytvoří sama pohodlně většinu, má vyhráno. Pokud ne, dá rozum, že se bude poohlížet po spojencích. Bohužel to dopadlo tak, že ANO se vyhnout nelze. Tady ale pak záleží na průnicích těch dvou stran a obsazení resortů tak, aby byl zachován program vítězné strany. Z tohoto důvodu by bylo výhodnější podstrčit ANO ta ministerstva, kde nenapáchají škodu. Proto nechápu, proč má Babiš jít na finance...
Jo, mohli bychom jít do opozice, ale to by byli naši voliči po právu naštvaní, jelikož bychom se dobrovolně vzdali příležitosti reformovat to, co tu nechala pravice (Rusnok je taky pravicovej). Já nechci za premiéra ani Babiše, ani Bělobrádka, ani Filipa, ani Okamuru, ani Němcovou, ani Schwarzenberga.