• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_ANAVIČeská strana sociálně demokratická (ČSSD)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    OMO: ale tady nejde o příjímání uprchlíků. Tady jde o manipulaci s českým národem, o přihrávání zakázek kámošům a další podezřelé spojení.
    OMO
    OMO --- ---
    KEIKIN: Díky, moc milé čtení, vrací mi naději v ČSSD. Netušil jsem, že White Media mi může kdy zvěstovat tak dobré věci. Mimochodem též jsem "internacionální levičák, který se účastní demonstrací za přijímání imigrantů apod."
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Hacknutý email Oto Novotný - komentáře
    http://www.white-media.info/cssd_hack_neomarxism.html

    Po přečtení těch uniklých emailů by měla přijít rezignace BS. Vlastně se ukazuje jak socani vyhazují prachy za nesmysly. Samé řeči, koncepce, strategie, ale hovno z toho. Čechy neobelžete !!!!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nektere veci se nikdy nezmeni

    Lounskou ČSSD ovládl vlivný advokát a nabírá kriminálníky, píší straníci - iDNES.cz
    http://usti.idnes.cz/...uzek-dopis-poslancum-fi4-/usti-zpravy.aspx?c=A151203_2209874_usti-zpravy_alh
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Jůů, Ondra Miffek a Vítek Céza :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    A totéž na Palmovce

    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dovolila bych si 2 pozvánky za Zvonečník:

    POZITRON
    POZITRON --- ---
    cetla jsem tohle, ale abych se priznala, tak jsem to nepochopila, tak bych uvitala, kdyby mi nekdo celou situaci vysvetlil trochu polopaticky. :)
    Člen ČSSD ke kauze vyhazovů v hlavním městě: Co to Starec a Kucián vymýšlí?! | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...auze-vyhazovu-v-hlavnim-meste-Co-to-Starec-a-Kucian-vymysli-399719
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    co si myslite o tom snizovani poctu tajemniku v praze?
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    DOCKINEZ: pokud vim tak o socialnim bydleni zde v poslednich letech mluvi a vypracovava jednu analyzu za druhou prave platforma, tak moc nechapu, o cem je rec...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Velmi dobry clanek:

    Filip Outrata: Česká sociální demokracie a uprchlíci - Deník Referendum
    http://denikreferendum.cz/clanek/21356-ceska-socialni-demokracie-a-uprchlici
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FIDEL: Jasne, takze tu mame moznost, ze bychom penize danovych poplatniku nasypali do vystavby bytu socialniho bydleni, coz by jednak pomohlo se zamestnanosti a dalo praci firmam, jednak by se to v historicky kratke dobe to vratilo statu v podobe uspor na doplatcich a ubytovanym v podobe uniku z nechutnyho socialne vyloucenyho bydleni.

    A nebo to nechame, jak to je, profitovat budou jen majitele koncentraku, a stat bude dal calovat jak vozralej milionar. Bez vyhlidek na sebemensi zlepseni, super.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    DOCKINEZ: viz http://socialnibydleni.org/...alni-bydleni-k-navrhu-novely-zakona-o-pomoci-v-hmotne-nouzi-08-09-2015

    "V důsledku předchozí novely zákona o pomoci v hmotné nouzi, který zastropoval výši doplatku na bydlení na ubytovnách na 90 % normativních nákladů na bydlení, ubytovatelé podle poznatků neziskových organizací pracujících v terénu nezlevnili ubytování. Snížení doplatku na bydlení na ubytovnách tedy vliv na byznys s chudobou nemělo. Další snižování doplatku o 22 % je proto z hlediska boje proti byznysu s chudobou neodůvodněné."

    ze je treba bojovat proti obchodu s tzv. cernym zlatem je nepochybne, ze k tomu povede zmineny nekoncepcni navrh nikoliv.

    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FIDEL: temi chudymi mysli autor majitele ubytoven?
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Chce ministryně Marksová vyhladovět chudé? | A2larm
    http://a2larm.cz/2015/09/chce-ministryne-marksova-vyhladovet-chude/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OMO: no jo, s tím reformačním zápalem je to u mne věru poslabší. V každém případě přeji všechno dobré.
    OMO
    OMO --- ---
    DOCKINEZ: Hořkost a zatrpklost? Na tos přišel jak? Stát Husovsky na straně pravdy evangelia není nikterak hořké, když je s námi Bůh, kdo proti nám ;) Ok, přestanu tě škádlit, asi nemáš pochopení pro reformační zápal a tak si to tak nevychutnáš :) A sem to asi nepatří. Ale zítra se chystám na pěknou ekumenickou svatbu spolužáků z Institutu ekumenických studií při ETF UK, katoličky a evangelíka, kterou slouží Honza Regner (katolík) a káže Petr Sláma (evangelík), a to shodou okolností v občasném působišti Erazima Koháka, tedy u Klimenta. A já tam budu pěkně v uniformě Armády spásy. Ekumeně zdar!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ...pro mne ma slovo pritel uzsi...

    sorry
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OMO: clovece, jestli vy protestanti si neskodite tim, ze historickym skutecnostem neprestavate davat emocionalni naboj typu "křivda". Pak ve vas (tim nemyslim tebe osobne) nema byt tolik horkosti a zapsklosti.

    Uprimne - byl to predevsim boj o moc, nedelam si iluze, ze by se jednalo v prvnim gardu o cistotu pokladu viry. Trochu mi to pripomina spor sunnitu vs siitu; podobny blaboleni, podobna neochota uznat, ze o viru az tak neslo.

    OMO: mne v tomto kontextu prijde lepsi ten soudruh. To slovo pro mne nema pejorativni konotace, a navic pro mne ma slovo ponekud uzsi vyznam. Ne nadarmo je soudruh anglicky comrade.

    Ale to uz se montuju Ivane do jazykovedy :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    OMO: Ctyrka, tam jsou ti lidi s heslem Fetaky od skol. Ale jsou tam i normalni lidi. Btw v Praze muzes byt clenem i v jine mestske casti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam