Situace se ma tak, ze v tuto chvili se mi jeden z vas ozval a nabidl ze to ted zaplati (protoze ja at hledam jak hledam, tak bych to ted sam dohromady nedal), ja se samozrejme na miste pokusim dohodnout s Radanem jestli trva na zaplaceni za vsechny ohlasene lidi a v plne vysi - nicmene ja jsem ho pozadal aby pro nas ten kurs udelal a ja jsem mu dal sve slovo co se tyce poctu lidi i ceny, a tedy pokud sam nerekne, ze je to OK, a ze pokud nekdo odpadl, tak za nej platit nemusime, tak sve slovo dodrzim a v lednu to potom splatim onomu dobrodinci.
S Wojtylou jsem mluvil, a respektuju to, ze neni ochoten si nejak pujcovat i to, ze se mu ted nahle vyskytly v zivote sracky se kterymi nepocital.
Holt jsem udelal chybu pri organizaci a tak za ni pripadne zaplatim - zase tak moc toho nemam, ale to, ze moje slovo plati, je jedna z tech veci na kterych si davam zalezet, i kdyz mne to pripadne neco bude stat.
V tuto chvili to kazdopadne neni potreba resit v nejakem akutnim modu, jedeme dal, pro ostatni se nic nemeni.