All:
Takze mame konecne terminy od Radana (nekamenujte, upominal jsem ho o ne docela casto a docela dlouho - bohuzel toho mel fakt hodne)
Udelal jsem na to Doodle (jde vzdy o cely vikend - v Doodle je vzdy vyznacena sobota - pocitejte ovsem i s nedeli!), prosim zahlasujte pro vsechny terminy ktere jsou pro vas schudne - tedy tak, ze pokud nektery z nich bude vybran, tak se ho zucastnite. Pri vyhodnocovani vysledku budu brat v potaz i volbu ze nejaky termin pro vas neni idealni, ale az jako sekundarni kriterium - tedy jen pri rovnosti hlasu nebo kdyz to bude tesne.
Prosim taky i o financni rozvahu - tedy abyste predem pocitali s tim, ze to bude neco stat - jakmile budu potvrzovat termin, dam sem jeste po vybrani terminu jednu potvrzujici zpravu, a budu to brat tak, ze kazdy kdo ucast v tu chvili potvrdi, tak se zavazne prihlasuje - a ze to znamena ze i v pripade, kdyby z jakychkoliv duvodu vypadl, ze v pripade nutnosti uhradi cenu - kterou odhaduju cca stejne jako posledne - tedy zhruba 3500,- Kc na osobu (doufam, ze se nepletu).
A na ty, co to v Doodlu odhlasuji, ale pak v tomto finalnim potvrzeni ucast nepotvrdi, budu vrcet.
Tento kurs uz skutecne bude venovan "prolonged field care" Radanovym slovnikem, v mem chapani tedy peci o raneneho/nemocneho v situacich kdy neni mozne ho treba dny az tydny dostat do nemocnice.
Presny obsah kursu jeste upresnime a dopilujeme, kazdopadne slibuju, ze skutecne dam duraz na to, abychom dostali to, o co mame zajem.
Zaroven vezte, ze Radan ma uz NAEMT certifikaci na to, aby vystavoval "TCCC/TECC - MP Provider" certifikaty pro ty, kteri o to maji zajem s tim, ze prakticky by certifikat mel mit moznost dostat kazdy ucastnik techto dvou kursu (aspon tak to chapu - Radan psal doslova "všichni co prošli kurzem posledně po dalším 2 denním kurzu dosáhno na TCCC/TECC - MP Provider" - je tedy teoreticky mozne, ze by slo o jiny navazujici dvoudenni kurs) - pokud nekdo o certifikat budete mit zajem, tak mi napiste PM, zjistim pripadne dalsi detaily, cenu atd.
Doodle
https://doodle.com/poll/mkaxbtr4ci8n6cdy