• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERPolitické hnutí ANO - www.ano2011.cz - Změňme českou politiku! Je to na nás!
    CROSS
    CROSS --- ---
    LOPIK: mít se dobře a mít se líp než soused jsou dosti odlišný věci, a přijde mi syptomatický pro českou společnost, že se to směšuje.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CICO: : Podceňuješ lidi.. jednotlivci obecně nejsou všichni až takový debilové jak to v součtu občas vypadá. A že se chce mít někdo dobře - o tom to je, proto chodí lidi volit..
    Program "Odra Labe" jsem zmínil právě proto jak je to slaboučký a stejně mu i tohle může stačit..
    CICO
    CICO --- ---
    LOPIK: promiň, ale já myslel program ve smyslu nějaké ucelené, smysluplné a realizovatelné koncepce...a vzdušnými zámky jsou právě takové výkřiky typu "kanál", navíc je zřejmé, že na to nepřišla viróza sama, nýbrž, že pouze tlumočí zbožná jedné části svých chlebodárců - lobbistů

    ...a s lidem jsi IMHO taky malinko přestřelil...jedinou idejí, kterou je průměrný český volič schopný vypotit je "mít se, pokud možno, lépe než soused"...a na prostředky se v tomto případě nikdy moc nehledělo, takže slíbit a získat podporu může stejně dobře bolševik jako více či méně zakuklený neonazi...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CICO: Máš částečně smutnou pravdu, ale pořád mám takový tušení, že pak stačí nějaká obdoba Zemana, který jim ty vzdušný zámky rozkope i s programem typu kanál Odra-Labe a panašování.
    "Lid" pořád naštěstí chce politiky, co jim nabízejí určitý idee...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    IF_: jiste:)

    PJGEPR: jo vypada ze ma jiste predispozice na kvalitni BJ.:) a chapu ze ji chvalis:)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    AM je fajn ... ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    FEMUR: Jako Riegl ma doktorat??
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MAREK_PRCHAL: Hmmm... volíš "nevím" a odečteš se. Pokud víš jak se pracuje s takovouhle focus grupou nepůjde ti přeci o to KOLIK je ochotno vyjádřit se, jako KDO (kvalitativní pohled).
    CICO
    CICO --- ---
    FEMUR: ...tak ono by až tak nevadilo, že nejde o vědu, ale IMHO nejen mně, nýbrž i spoustě dalších lidí docela vadí, pokud se jim někdo rozhodne prodávat politický program jako sadu nádobí s nepřilnavým povrchem...)) a zase, kromě nás, několika spíše směšných elitářů je tu tak cca 70 % voličů, kteří na to nejen uslyší, ale ještě se budou i v neděli po volbách v hospodě vytahovat, jak dobře odvolili...vystřízlivění se pak obvykle dostaví až později, pokud vůbec...)
    CICO
    CICO --- ---
    FEMUR: naopak, odešla z Brna do Prahy...)
    CICO
    CICO --- ---
    ...já u slečny Matuškové a spol. absolvoval na FSS v Brně několik předmětů a aniž bych se chtěl někoho dotknout, tak konstatuji, že pseudovědy typu politická komunikace nebo politický marketing by snad vůbec neměly mít status oborů univerzitního vzdělávání, protože v nich ani v nejmenším nejde o aplikaci přístupů tzv. normální vědy, nýbrž o bohapustý handl, v lepším případě o aplikaci metod "obchodníků s deštěm"...na druhou stranu je ovšem pravdou, že tohle šarlatánství ve spojení s prostředky lidí, jakým je právě třeba Babiš, v posledních desetiletích zcela mění charakter politické soutěže prakticky v celém vyspělém světě a že i nás, po několika nesmělých a spíše neúspěšných pokusech v nedávné minulosti, nejspíše čeká opravdu masivní nástup těchto metod "vymývání stádních hlav"...njn, sbohem politiko, jež jsi byla postavená na idejích...)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    respektive pardon ona ted pusobi na muni zda se, ale driv byla na FSV.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MAREK_PRCHAL: tak trochu srazka s realitou jo? kampan naprosto prepalili, naopak volice odrazovali.
    expertka, doktorat z politologie ma dneska kazdej druhej, znam ten material co nejen ma doktoraty, ale uci:) studium v zahranici je snad samozrejmost a ne prednost, a ze skoli politiky v cele EU? a to ma bejt jako znamka kvality?

    priklad: treba s tim doktoratem. byvaly reditel kabinetu na MD, za pavlika dobese, a byvaly sef analytickeho tymu VV, ma doktorat z politologie, a uci na stejne fakulte jako ona expertka:)

    takze tim chci ukazat ze titul a pusobeni neni zadnej benchmark opravdove odbornosti. nijak se do tebe neseru, jen se snazim poukazat na to ze ty atributy ktery jmenujes jsou velmi.. neprukazny co se tyce odbornjech kvalit. navic ta knizka linkovana byla o kampanich v roce 2006..ne?no a to je tezko pouzitelny dneska, nebot se zmenila struktura elektoratu, mame tu novy hrace jako twitter, facebook etc etc... tenkrat neprilis nasazovane.


    disclaimer, taky mam studovanou politologii, taky jsem studoval v zahranici, a troufam si tvrdit ze o politice a zpusobech strategicky komunikace a spin dokctoringu kterej je dneska o dost dulezitejsi nez kdykoli driv vim vic nez dotycna.:) to kdyby mel nekdo obamy z jaky pozice soudim:) a ne neznam ji osobne, nikdy jsme si nic neudelali, takze to neni osobni utok na ni:)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAREK_PRCHAL: musíš zahlasovat, zobrazí se výsledky - a na neutrální kolonku jsem zapomněla.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    ZUZKAOU: Nevidím výsledky a nemohu hlasovat, že? :-)
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    FEMUR: No podle mě se u Karla dostal tým na maximální výsledek, kterého byl Karel schopen. Více se udělat nedalo. Ona je fakt expertka, má doktorát z politologie, studovala na Columbii a školí politiky v celé EU.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    se ta focus skupina nejak emancipuje coz?:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    olol
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

    Chci aby si tu Marek testoval výstupy své práce

    27 hlasy od 27 respondentů

      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      Co nejčastěji lajkují fanoušci ANO na fb (data via Josef Šlerka)



      A propos jak je to s Janečkem, je do Ano nějak zapojený?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam