Jsem fakt totální úchyl. Ty lidské oběti mám úplně všude.
Teď jsem si vykorespondovala s Albatrosem (který vydal v roce 2007 antologii Imperium Bohemorum), že odtamtud můžu vzít svou novelu a vydat ji samostatně jako e-book. Novela se odehrává v roce 2020 a pojednává o Kazi, Tetě a Libuši (čili v zásadě je to miloučké neškodné jiráskovské téma) - a prásk ho, když jsem si to teď po sobě četla, s hrůzou jsem zjistila, že lidská oběť je tam taky, tentokrát pro změnu Svantovítovi, bohu globalizace :)
Jinak se jedná o válku mezi Prahou a Brnem (a jako správný hipster jsem o tom psala v době, než Městské války objevili všichni :D). Snovačka Libby je manažerkou reklamní agentury Krok a vytipovala si ji tajná služba ke spolupráci na velké magické operaci pod horou Říp - mezi plastosnubnými Kralupy a jedutvárnými Neratovicemi; ale nejde to úplně hladce, obzvláště vzhledem k zájmům nymfomanky Kazi a nekromantky Teth.
Ale teď to podstatné, proč to sem celé píšu. Z patlání obálky vypadly zatím dvě verze, jedna, jaksi, figurální (se snovačkou i s přemyslem) a druhá minimalistická (bez snovačky a bez přemysla). ID Grobenius, který e-book připravuje, tvrdí, že na displeji čtečky je všechno tak miniaturní, že stejně není nic vidět a je to úplně jedno a méně je více, tak sem ty pokusy hodím s dotazem, má-li někdo něco jako názor. Připadají vám na e-book snesitelné, nebo je to hnus fialovej? A pokud, tak která je lepší?