BETCHO: Aha, tys u toho vlastně tehdy byla, jak mě posílali do háje :D Jojo, Akkütlixi Všemohoucí, to byla hutná depka.
Tak ale teď něco veselejšího, nástřel anotace pořadu na brněnský Fénixcon:
Vesmírná smaženice aneb houby bez octa
Vilma Kadlečková
Planeta Össe. Církev Akkütlixova. Mycelium. Kdo se ještě nenakazil spórami nitrožilních hub, teď to může napravit! A kdo se naopak nakazil a je na tom opravdu zle, může se přidat k naší terapeutické skupině anonymních fungoholiků a o své truchlivé zážitky se podělit. Sdílené mycelium - dvojité mycelium! Nejdřív se odehraje moravský křest druhého dílu Mycelia - "Led pod kůží", pak bude následovat agitační vložka Církve Akkütlixovy, a ta doufejme přejde v besedu s autorkou (o psaní, o houbách, o smrti na oltáři a jiných optimistických tématech). Kdo se chce informovat předem, jaké nebezpečí zde hrozí, může tak učinit na webu mycelium.argenite.org.
K tomu ID Aquila píše: "Program je v salonku President, který se vyznačuje tím, že všichni sedí kolem dlouhatánského stolu (tabule). pro asi 15-20 lidí. Mám slíbený dataprojektor, ale počítač mám jen linyxový a promítání je na stěnu, když se sundá obraz."
(Z toho plyne, že se nikdo nemusí obávat opětovného přehrávání traileru :D)
(a dále z toho plyne, že kdyby se nás náhodou slezlo víc, máme motivaci rozlít se do přilehlé hospody).
Přeposílala jsem to taky ID Cornholio, neb je z Brna a třeba by se mohl taky zastavit, uvidíme.