• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    "Napište, která kniha vydaná v roce 2013 se vám líbila nejvíc. Vybírejte z původní české prózy, poezie a knih pro děti. Hlasujte do 28. března 2014. Vítězná kniha bude vyhlášena 8. dubna v přímém přenosu České televize. 500 vylosovaných čtenářů získá poukázku na knihu od knihkupectví Kosmas v hodnotě 200 Kč."

    Magnesia Litera
    http://www.magnesia-litera.cz/

    Nikoho nenavádím, aby v Bublající SodoFFce hlasoval zrovna pro Mycélko - Rë Akkütlix, pánbůh chraň! - ale třeba si nějakou knihu vymyslíte a vyhrajete ty dvě stovky! :D
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    IDLE: Už je to tady! :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Newyorské Muzeum moderního umění oznámilo, že nechá postavit experimentální dům ze stavební hmoty tvořené myceliem hub. (Píše časopis 100+1 na Twitteru.)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Tuhle sobotu večer se bude v Praze konat kreslířská bitva, které se účastní i ctihodný Cornholio, autor obálky Mycelia (a jiných super věcí). Tohle už je semifinále, byli jsme se podívat i předtím na "základní" kolo a zážitek to byl úžasný, doporučuju, já si to teda ujít nenechám! :) - podrobnosti viz [ CORNHOLIO @ GALERIE CORNHOLIO ] .
    GALE
    GALE --- ---
    ROMI: Bude uveden na Světě knihy.
    ROMI
    ROMI --- ---
    BRAMBOREENA: a kdy ma vyjit?
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    BRAMBOREENA: Besedy byly obě super. :-) Akorát k té druhé mne napadá: "Ty jsi byla na nějakým zápase, že máš tak vyřvanej hlas? Ne, jen jsem četla ukázku na PragoFFestu. :-P
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    A ještě něco k vidění: tohle je fotka, kterou mi poslal Honza Kovanic, když viděl můj plakátek na Sex s mimozemšťany: socha, kterou jsme my Pozemšťané postavili Össeanům :) Už existuje :)

    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    A myceliální hlášení: právě mi mailem přišla od grafika sazba třetího dílu :) Bude mít 417 stran (plus nějaké nečíslované ocintky).
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Pragoffestové hlášení:

    Jinak díky všem, kteří dorazili na Pragoffestu na besedu - na betačtení bylo tak narváno, že jsme si tam my povídající musely sednout na stolek, protože nezbyla židle :D; to se mi teda ještě nestalo :) A dobrý; myslím, že se to snad i povedlo, publikum statečně vydrželo až do konce a neuteklo, ač mohlo :)

    Druhý pořad byl drsnější, všechny nás připravil o hlasivky, protože to bylo v místnosti u chodby mezi vestibulem a počítačovými hrami, kde pořád courali a nahlas mluvili lidi, a NEDALY SE ZAVŘÍT DVEŘE. Tak teď máme trénink v přeřvávání hluku a můžeme si začít budovat kariéru jako zupáci.
    Hodím sem úryvek z povídky, kterou jsem tam četla na téma sex s mimozemšťany :). Je to ze zatím nepublikované povídky, která vyjde v antologii "Na konci apokalypsy" Ivana Adamoviče letos na Vánoce. (Je to třetí díl jeho průřezových antologií o české sci-fi - již vyšlo: "Vládcové vesmíru", "Puls nekonečna").

    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    ZCR: Týjo, mně to vůbec nedošlo! Četla jsem tenhle tvůj post ve čtvrtek a vůbec mi to nedokleplo, co je na tom divnýho :D Ale už to vidím, tak já Edith napíšu.
    ZCR
    ZCR --- ---
    BRAMBOREENA: některé události zjevně jako by se staly včera: "Vilmo, pentalogii Mycelium jsi začala dávat jasnou podobu po září 2011."
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    A předtím od čtyř odpoledne v linii Knihovna:

    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    A jinak za dva dny na Pragoffestu!

    GROBENIUS
    GROBENIUS --- ---
    BRAMBOREENA: tak šup s tím na Legii, to by asi patřilo k celému myceliálnímu cyklu, že?
    Mycelium / další informace --- LEGIE - databáze knih Fantasy a Sci-Fi
    http://www.legie.info/serie/1399-mycelium/dalsi-info#zalozky
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hlídkami na Omlazení.cz objeveno "Brzy mi bude jedenadvacet let a už mám ty pyjovce úplně přečtený"; falonoši nemohou být daleko!
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    GENTIANA: Vyprdni se laskave na blogy a predeni a prekladej Mycelium, protoze uz se tu na nej ceka. aby to netrvalo tak dlouho, ze bych si to musela pro mistni kamarady scifisty prelozit sama.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZOIDBERG: Vlastní blog mám už od třetihor, ale ten je o něčem úplně jinémm(kočky, kytky, hovadiny, deprese...) a další asi tři tak nějak chcípají, protože na ně nemám čas.

    Ale co, nějak si s tím pohraju a dám to někam, kde se to dá za ekvivalent kafe (což je teda aji u nás za 25, checht) stáhnout. Třeba si vydělám na vilu u alpského jezera a ještě k tomu naseru celý místní okres. Win - win.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam