• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Jo, a kdo by chtěl zde zmiňovanou Karkulku: ftp://213.216.49.182/...99504/Vilja%20Tkadle%C4%8Dkov%C3%A1%20-%20%C4%8Cerven%C3%A1%20Karkh-ulka.pdf

Bavil jsem se... lepší než Rigor Mortis!
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BRAMBOREENA: Nebylo to ale vůbec špatné. Pravda je, že v závěru jsem se v jemnostech Hry už ztrácel a pravou identitu "Iverin" vytušil asi dřív, než jsem měl, ale i tak jsem to docela "slízl jak malinu." Plus ten krásný non-happy konec, vydrancování Hiwaiv Igeřany, pěkný argenit-armageddon... palec nahoru, to už chce kuráž. :-D
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    BORGDOG: Týjo, to už si ani já nepamatuju... Ale možná je tam vlastně zmínka o Aš-šádovi (protože povídku Ten, kdo přišel z vesmíru, jsem psala někdy ve čtrnácti letech, čili dřív než Stavitele). No každopádně jsi hrdina, já to kvůli tomu znovu číst nebudu, abych to tam našla.

ROMI: Falonoš podle vzoru Hadonoš :D Doufám, že to slovo nevyslídí feministky (Už vidím ty manželské hádky: "Ty jedna slepice pitomá, zkazilas mi život!" "Nenadávej mi, ty jeden falonoši, zprznil jsi mi moje ženské kruhy!" :D)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    BRAMBOREENA: Mě vždycky napadá, jak nehoráznou prdel si Gaudí ze všech udělal... O on to zatím byl össenskej slizkej agent!
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROMI: No, jistá jeskyně s jistým vzkazem od jisté osoby. ;-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    BORGDOG: ktera, jelikoz jsem to cetl tak 17-18 let zpatky, tak si to fakt nepamatuju :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    SOMBRA: Všiml a bavil se nemálo. :-) Jo, a právě jsem dočetl "Stavitele věží" a nevěřte autorce - je tam jedna scéna PŘÍMO spojená s Myceliem! ;-)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    já si toho všimla už v prvním díle :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    IDLE: nevim, zas takovou pamet nemam a vsiml jsem si toho az ted :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    ROMI: To už bylo někde i v předchozích, ne?
    ROMI
    ROMI --- ---
    BRAMBOREENA: ctu tu trojku a narazil jsem na cast, kde pouzijes slovo falonos :) pobavilo a napadlo me jak jsi na to slovo prisla :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BRAMBOREENA: Vypadá to jako několik dobře zamaskovaných kosmických raket :)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Vizualizace, jak bude vypadat Sagrada Familia, až ji konečně dostavěj - velmi to připomíná össenský chrám: http://www.designvid.cz/...0226113803%5D&action_type_map=%5B%22og..likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALDARION: a navíc se stará o slony!
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    GENTIANA: To je síla. A ještě se tam dočítám, že k tomu, aby člověk zplesnivěl, je potřeba tornádo... To je fakt pitomá situace: tornádo se přežene, člověka sice zasáhnou třísky, ale nezabijou ho, tak si oddechne, že vyvázl - a pak tohle.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    (K barkonímu architektovi přidám současného profesora veteriny. Když je člověk jistým způsobem postižený, tak jej věta "Zoo Ostrava s týmem profesora Hildebrandta úspěšně spolupracuje již několik let" docela poděsí... ;))
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: Svět parazitů je nesmírně bohatý a zajímavý, ale hub v něm naštěstí moc není... ještě to tak.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    A propos nitrožilní paraziti... ono to fakt existuje. Nedoporučuju po snídani. Ani před snídaní.

Mucormycosis - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mucormycosis
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    VLCACKA: za nas byly Lovci mamutů, Robinson Crusoe... a treba i Bradburyho Marťanska kronika a 451° F. v povinne cetbe na zakladce! prvni dve tusim ze 5-6 trida a dalsi pak 8-9 asi...
    Nastesti pro me vsechny tyhle a hafo dalsich skvelych knizek uz sme mel precteno davno, davno tomu, nez sem pak v prilisnem rocniku zjistil ze to je povinna cetba.. jinak bych to asi na truc nikdy necetl... :)) beznej system dodnes ne? :))

... mimochodem ten Bradbury je podle mne velice super autor pro pubescenty a adolescenty ... je poetickej ve sve povidkove tvorbe a je tam i spravna vzpoura proti spolecnosti jako u 451° a je to SF... takze maloco tak dobre plni oba atributy pro spravnou povinnou cetbu: perfektne ctive a pritom dost narocne a jazykove obohacujici a teda vzdelavaci titul pro mladez... a nezastarava... ta poetika je vecna a dokaze setrit ty anachronismy problematicke u jine SF
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam