• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CORNHOLIO: Zachránil tě sazeč, který brutálně přetáhl termín, takže moje žena mezitím porodila a v šestinedělí přece jen nemůže pracovat tak rychle.
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Ehm, děkuji. Teď ještě aby mě RICARDEON nezabil, páč jsem přetáhl termín opět dost fatálně.
    WITTGENSTEIN: ta skica byla pravděpodobně work in progress, co jsem Richardovi posílal předevčírem, pak jsem se celkem zasekl na těch ozdobných stuhách, tohle je třetí verze, která konečně vypadala aspoň trochu uspokojivě.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    CORNHOLIO: Páni! To je nádhera! Už bych mohla tušit, že to FAKT UMÍŠ, a stejně jenom nevěřícně zírám. Tak tahle vede. Ta je snad ještě lepší než jednička, a to je co říct. Velká poklona! :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CORNHOLIO: Ha, zrovna včera jsem viděl skicu - a světě div se, tohle je mnohem propracovější. Muchas gracias!
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    CORNHOLIO: Dobře ty!
    SARGO
    SARGO --- ---
    CORNHOLIO: *mnohé óchání* :-D
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Inu, tož:

VANEK
    VANEK --- ---
    Dnes jsem v kuchyňce v práci objevil tuto krabičku:
    Reishi Mushroom Tea ( herbal tea ), View tea bag, Hung Phat Product Details from HUNG PHAT TEA CORPORATION on Alibaba.com
    http://hungphatea.trustpass.alibaba.com/.../137296146-103876175/Reishi_Mushroom_Tea_herbal_tea_.html

Na rubu spotřebitelské informace několika exotickými psacími systémy, z nichž některé by klidně mohl být össein. Já jsem vždycky věděl, že nkětečí kolegové musejí být mimozemšťani...

FERRYH: V Kindlu to zkoušet nehodlám, ale ePub ukázka na Palmknihách i Kosmasu fakt má v CSS má p {... text-align:left;}. Tak je dost možné, že i mobi (ani jsem netušil, že se kindlí default do bloku přebít). Odpovědný redaktor elektronické knihy Oldřich Wágner, Elektronické formáty připravil KOSMAS.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    FERRYH: nemám ponětí. Nemám čtečku a vůbec jsem to v elektronické podobě neviděla. Je to spíš dotaz na Argo - grafik, kterého jsem do toho navezla já (Radek Dojiva) předává podklady jejich grafikům a někdo to nějak zkonvertuje, nevím kdo a jak... Třeba půjde Ricarderon kolem a vnese do toho jasno.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    {reply BRAMBOREENA}: [ KUBLAJ @ Kindle - konverze, správa elektronických knih, etc. ]
    mas dotaz ve druhe casti:
    poznámka č.2: Docela mě zarazilo, že kniha (Mycelium I) neni formátována do bloku jak to bývá, ale zarovnávaná doleva. Je to tak často u e-knih?

tohle teda zarazilo i me!! co je to?? se Argo zblaznilo nebo se jen zblaznil Kosmas kerej to asi sazel/konvertoval nejspis z nakladatelskych podkladu? (vim ze Vlcek z palmknih jednou uz tady na NYX rikal, ze ty predavane ebooky od kosmasu uz nemeni, takze si myslim ze na palmknihach ta vina nebude).
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    Můj pozitivní výron.
    Křest audioknihy Mycelium: Jantarové oči | Vendula Brunhoferová | FantasyPlanet.cz | vše o fantasy, sci-fi, horror | recenze, knihy, komiksy, spisovatelé | Tolkien, Sapkowski, Gemmell, Goodkind, Jordan
    http://www.fantasyplanet.cz/clanek/krest-audioknihy-mycelium-jantarove-oci
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    BRAMBOREENA: Moc hezké! Mrzí mě, že jsem nezvládla dorazit...
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    BRAMBOREENA: Já si říkal proč je to napůl španělsky a napůl anglicky, než jsem se koukl na ten obrázek a došlo mi, že to není mucho, ale Alfons :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    BRAMBOREENA: Jste tam tak kráááásně ovínění! :-D
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    VANEK: Bětka je nenosí. Bětka je střílí.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    JULIANNE: Nahlédla mi přes rameno Bětka a bez váhání povídá: Jé, Mucha-clicker! :) (vysvětlení pro ty, kteří nemají doma pařmeny - tedy jak jsem to já z doslechu pochopila: clicker je houbová zombie ze hry Last of us; houby už jí sežraly oči, takže vydává klapavé zvuky a orientuje se v prostoru podle ozvěn.) :D
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    BRAMBOREENA: Ne není, a to nepijí. Zpunktovali jste to božsky, všichni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam