Ještě info o středečním křtu Na konci apokalypsy.
Ivan Adamovič psal autorům:
"Rád bych vám moc poděkoval za vaši vzornou spolupráci na celém projektu, která od vás vyžadovala souhlas s nevysokým honorářem a snahu navíc s psaním doslovu k povídce. Je to bohužel projekt, který pro Albatros není žádným zlatým vejcem, a předpokládám, že bez osobního nasazení Ondřeje Mullera z vedení firmy by kniha alespoň v tomto vydavatelství nikdy nevyšla.
Projekt Kronika české sci-fi se tímto svazkem završil a já mám ohromnou radost, že právě s vámi.
Rád bych uskutečnil křest knížky, zřejmě ve středu 10. 12. od 17 hodin. Za místo jsem vybral Knihovnu Josefa Nesvadby, tedy první veřejnou SF knihovnu, kterou jsem založil v rámci charitativní Kavárny Mezi řádky, Štefánikova 40, Praha 5."
Následně jsem se ptala, je-li tedy křest jen pro zvané či veřejný, a dostala jsem odpověď, že veřejný, ale nesponzorovaný. Čili vítáni jsou všichni, přijít můžou, ale nebude tam žádné občerstvení, šampaňské, rachejtle, sbor písní a tanců apod. Zato tam ale byli pozváni všichni zúčastnění autoři, takže někteří z nich tam jistě k zastižení budou a v komorním prostředí bude možné si s nimi pokecat. Kavárna kromě toho funguje jako SF knihovna, čili i nějaký úlovek na čtení je možný.
XB-1 » S Adamovičem až na konec apokalypsy (ukázka)
http://www.casopisxb1.cz/aktuality/na-konci-apokalypsy-ukazka/