OMNISLASH: Tak možná si teď řekli, že dají jedničku levně za účelem nalákání na dvojku. :)
Každopádně z OneHotBook mi tu dvojku v pátek večer poslali, ať si ji poslechnu a dodám vyjádření do TS, takže jsem ve vlaku cestou na Fénixcon poslouchala. Vzala jsem to tedy dosti rychloposuvem, protože a) cesta trvá dvě a půl hodiny, zatímco kniha nějakých dvanáct či patnáct či kolik, b) onanie nad vlastními díly už mě nebaví tak jako zamlada a c) mám opravdu problém to poslouchat v jakékoliv podobě, protože to (pasivně) pořád ještě umím zpaměti - asi bych to neodříkala celé slovo od slova, ale když slyším začátek věty, v hlavě mi naskočí její druhá půlka, než to chudák herec stihne doříct; a to je fakt iritující, neodstranitelné (leda lobotomií a postupující senilitou) a asi to dost zkresluje výsledný pocit. :D Nicméně zběžný dojem je takový, že dvojka je kompaktnější než první díl, hudební předěly jsou decentnější a celkově mi to prostě přijde lepší. Budu zvědavá na názory lidí, kteří nejsou tak promořeni knižní předlohou jako já. :)