VANEK: ... no a taky jsem po třetím pivu možná blbě slyšela ;) Já se ho radši ještě přeptám. Abych jich pak třeba omylem nenapsala moc!
SHEALA: @VilmaKadleckova. Ale s těmi hashtagy je to nějaké podivné - #media vyhodí spíš samé politické zprávy a v AJ (kam skoro nemá cenu se s českou knihou cpát), #psaní je plné příspěvků od šílených asertivních copywriterů, kteří mají ve všem jasno a každému ochotně poradí za pomoci úderné infografiky, #sci-fi taky vede na samé cizojazyčné odkazy a na seriály, #fantastika vede na samé španělské příspěvky, #sága na japonské. #recenze se týkají spíš filmů, případně jídla. Mírně použitelné by případně bylo #spisovatel #kniha a #knihy, ale můj první dojem spíš je, že twitter je totální pustina. Copak to vážně žádný autor nepoužívá? (Našla jsem tedy Rudiše, který tweetuje německy, no a Stančíka.) Ovšem z fantastiky široko daleko nikde nikdo! Ale, pravda, zato tam jsou #booklovers.
Znáte někdo nějaké rozumné tagy, které by vedly k něčemu zajímavému?
(Nakonec hlavní výsledek je, že mám teď ve sledovaných Infobaden, a že si připadám jak idiot, neb se mi tam furt nedaří nahrát profilová fotka.)