• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    RIP: Humor aquosus - komorová oční tekutina... Chm. Az takhle doslova jsem to nemyslel, ale je pravda, ze komorová oční tekutina toho vocasa Barxaeniho byla v jistym momentu klíčová.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    BRAMBOREENA: ehm, 4 mega znaků, slov máš úctyhodných třičtvrtě mega ;) ale já vlastně jen procházím.
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    BRAMBOREENA: Tak to je dobře, a co takhle doplnit statistiku o to kolik slov je v posledním díle oproti předchozímu? Abychom věděli jak to postupuje a jestli to už každou chvíli bude ...
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Sesypala jsem si všech pět dílů do jednoho souboru, protože tam věčně vyhledávám, co jsem kde o čem navykládala (třeba jaké tam byly zmínky o Tlix a tak podobně) a které útržky textu ze souboru "Zbytky-vyřazené-ostatní-ostatní2-staré-nové-final.docx" jsem už někde použila a nebaví mě prohledávat těch souborů pět. Tak se můžu kochat tím, že mám víc než čtyři miliony!!!
    Teda... slov.

    RIP
    RIP --- ---
    BOB_GALLOWS: No jéje, a hlavně zalejvat, hlavně zalejvat!:
    humor - překlad na Latinsky.cz
    http://latinsky-slovnik.latinsky.cz/cesko-latinsky/humor.html
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Tvrzení "smysl pro humor vůbec nemám vrozený" jsem uváděla jako příklad té nejméně japné myslitelné výmluvy - takové, kterou člověk použije pouze v případech, kdy ho ohrožují zombie. Přece! :D Abych demonstrovala, že v tomto případě jsem vskutku nasadila ten nejtěžší kalibr asertivity, jaký vůbec mám na skladě.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    RIP: Jj, slyšel jsem, že přes certifikovanou sadbu lze získat i smysl pro humor :) Jen to chce kvalitní následnou péči.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    RIP: jakože že se dá smysl pro humor naučit? To se mi libí :) (Mi to nějak zapadá do konceptu, že naučit se dá mnohem víc věcí, než si myslíme, i třeba hudební sluch)¨
    RIP
    RIP --- ---
    BOB_GALLOWS: Třebas jen myslí ten klasický kontrast vrozené versus získané. Třebas jen myslí, že smysl pro humor má získaný :-)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    BRAMBOREENA: smysl pro humor vůbec nemám vrozený

    Tak to je hodne chaba a pruhledna vymluva :) U ctyrky a petky jsem se misty hodne smal, ale vubec to nerusilo vaznost situace, hodne cerny a pritom elegantni a decentni humor. Hrozne se mi libila pasaz kdy Xanthien Haar zacal "opatrne" komunikovat s temi nestastniky, co cekali na nedobrovolnou houbovou kremaci a jedne te holcine se chtelo kricet, brecet a zvracet, idealne vse zaroven... To bylo fakt moc, tekly mi slzy - castecne smichem a castecne z takovyho morbidniho pocitu absurdniho zoufalstvi... :))

    Jinak teda sestka az v listopadu? Premyslim, ze si trochu nastuduju voči a led pod kůží, jak je vydávání dílů roztahly, obcas mi unikne starsi souvislost (a u mycelia se fakt nerad pripravuju o souvislosti). Inu, nejdulezitejsi veci...
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    JANADVORACKOVA: Já jsem srab; když jsem byla požádána, abych si přečetla další díly a poskytla zpětnou vazbu, zbaběle jsem se vymluvila, že zombíky neumím, žánr zombie apokalypsy nemám načtený a smysl pro humor vůbec nemám vrozený; jinak bych totiž musela říct totéž co ty a KAVEN.
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    čistě pro pobavení - hrála jsem coby Vypravěč se třemi děvčaty RPG, kdy se tři středoškolačky vyhrabaly v lese z mělkého hrobu a zjistily, že jsou zombie - a že je zřejmě někdo brutálně zavraždil; mohly komunikovat telepaticky mezi sebou, ale mluvit nemohly, už neměly pořádně hlasivky a bez jemné motoriky nemohly ani psát - takže přesvědčit někoho živého, aby jim pomohl, byl docela problém;
    začínalo to jako sranda (když se něčeho lekly, naskákaly do jezera a došly po dně na druhou stranu stylem pirátů z Karibiku), ale nakonec to bylo místy děsivý a strašně smutný (jak je pořád hledaly jejich rodiny a policajtka, která to pátrání nechtěla vzdát atd.)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JANADVORACKOVA: Zombie srnky me desily uz u kulhanka :)
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    JANADVORACKOVA: Hm, a navíc mi bych i řekl že prvotní myšlenka se v této ukázce už zcela vyčerpala. Jestli bude v podobném duchu několik kapitol ...
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    BRAMBOREENA: Hmm, moc na větvi z toho nejsem. Něco zaujalo, ale nepůsobí to tak komicky, (krom sebevraždy utopením, čekáním na dně rybníka a žaludkem plným vody), jak by asi mělo.
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    SHEALA: Teď to chce už jenom tu povídku :). Něco jako spojení bývalých profesí budoucích zombíků s jejich starými i novými choutkami. Tedy... vidím ti spíš jako černou komedii.
    Něco jako "Kejda" Dana Černého (jedna z knih edice Pevnost). Ta mě bavila. Měl tam zombie srnky, které byly fakt děsivé - jako vážně. Těm mrchám svítily oči a uměly vyvinout rychlost... - potkat je v lese za soumraku, znamenalo problém :).
    GROBENIUS
    GROBENIUS --- ---
    BRAMBOREENA: koukám do seznamu Akademie a nějaký Diuk tam má povídky ve sbírce "Sto hororů ve sto slovech".
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Když už to tu vyvolalo takový ohlas, tak jsem se na ten jeho web podívala. Jak se ukazuje, kus už toho napsaný přece jen má a hned v první kapitole je undeadština použita v praxi :)
    http://diuk-knihy.com/?page_id=32
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JANADVORACKOVA: to je boží!
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    KAVEN: Třeba takový hlucho-němý zombie ajťák.
    Bude mluvit jazykem, jemuž spousta lidí nerozumí, takže k dorozumění zvolí znakovou řeč.
    Jenomže v zombie stavu to furt bude působit jako útok. Co pak?
    Probírala jsem to dneska se skutečně nahluchlou kolegyní :) a docela ji to pobavilo. Tedy ono ji pobavilo, čím se zabývám takhle v pátek ráno. Jenomže pátky bývají vyčerpávající, nebylo se proto čemu divit :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam