GAARQ: Ooops, to jsem se přehlídla, tak jsem holt milionářka jen ve znacích... :)
XCHAOS: S tou wiki už jsem to zkoušela někdy před rokem a půl, tady v auditku určitě ten odkaz bude i z tehdejší doby. Našla jsem si nějakou opensource wiki, kde se nerdi slézají (starwarsáci a jiní), a věnovala jsem tomu asi čtrnáct dní. Bylo to v tom šíleném červenci 2015, jak byly teploty nad 35 stupňů - měla jsem úplně uvařenej mozek, pocit povinnosti mi bránil jít se naložit někam do rybníka, ovšem nebyla jsem schopná u počítače dělat nic jiného než takhle prokrastinovat. Po třiapadesáti heslech vedra skončila, tak jsem to celé opustila a od té doby na to nehrábla. :D Myšlenka v zásadě byla, že tam nebudu psát hesla od nuly jinými slovy a pseudovědecky, nýbrž tam akorát natahám úryvky textu, kde se dotyčný fenomén představí, aby to šlo rychlejc, ale stejně to byla práce pekelná. Pořád mám uzel na kapesníku, že se k tomu jednou vrátím a celé to dodělám... jestli si tedy já trubka ještě někdy vzpomenu, jaké jsem k tomu měla administrátorské heslo :D V rámci nejbližší prokrastinace ho zkusím najít, pak se dají tuším přidat i další admini.
Čili jestli chceš, mrkni na to okem odborníka, jestli je ten zárodek k něčemu dobrý nebo jestli je lepší polít to benzínem, zapálit a začít od nuly jinde (třeba na jiné platformě nebo jiným stylem nebo nevím). Já budu rozhodně moc ráda!
Přidávat nové věci tam jinak v principu může kdokoliv i bez přístupových hesel, kdyby měl to puzení, je to zcela veřejná wiki.
Mycelium Wikia | Fandom powered by Wikia
http://cs.mycelium.wikia.com/wiki/Mycelium_Wikia