BRAMBOREENA: z meho pohledu je dobre, ze to vyda non-scifi nakladatelstvi v Polsku ... SNAD ...tam se ted deji FAKT divne veci u tech polaku - sf nakladatelu... cela rada skvele prodejnych a radu let vydavanych serii a autoru najednou zustava nedokoncena a nakladatel se odmlci a nevydava skoro nic... jinej nakladatel od tehoz autora v teze serii nahle zacne vydavat neco od 6-7meho dilu a predchozi dily ma nejspis zabukovanej ten starej nakladatel a neda mu to ani za boha... ctenar je teda pak dost nestastnej - ma prectene 1-4 a pak zas 6-neco jeden dil roky a roky chybi a nic...
Z meho "zahranicniho" pohledu jakoby tam vznikalo novych sff nakladatelu jak much a jeden vydava v silenem fofru a dalsi ma mezi dily cele roky pauzy... nevim co presne se to tam deje, ale je to divne...
... mozna bych bejt tebou - dal bych si nejakej dodatek o periodicite jednotlivych dilu do smlouvy, jak maj vychazet, v jakych max-pauzach a kdyztak ze licence propadne a muzes to pak nabidnout jinemu... to snad je asi jedina obrana proti tomu chaosu co tam v Polsku ted je... alespon teda chaos pro nas co tam to prostredi nezmane a nedokazem poradne rict co ze se to tam sakris deje...