KAVEN:
ARGANNAH:
To je myšlenka! V létě na louce postavit z celty model Lucasova bytu, spojit to s farmářským trhem s kozími sýry a ochutnávkou myceliálního slizu a udělat tam besedu :D Kaven bude předvádět lukostřelbu a soustružení a my ostatní se opijeme! :)
Jinak ale tohle je spíš komorní akce ID Ricarderona - chtěl to pořádat v Technickém muzeu, kde tradičně Minicony bývají, ale tam mu řekli, že mají letos lukrativnější nájemníky, tak nelenil, sehnal náhradní prostor, přemluvil hosty a zkrátka vydupal to ze země.
No nicméně už jsem přislíbila účast v srpnu v Bílovci, to je skoro Kavenovým směrem, tam bude příští rok Parcon. No a v únoru pojedu někam do Třince, to je... taky... tedy zhruba... asi... Kavenovým směrem :)
Zato ale na prosincovém Fénixconu v Brně nejspíš nebudu, fakt už to musím dopsat a nikde netrajdat... minicon, který mám půl hodiny od baráku, se samozřejmě zvládne, ale celovíkendová akce radši ne, celá rodina je postižená uzávěrkami, Kingdom Come taky finišuje, jak už jsem párkrát psala.