KAVEN:
ja tam vidím nejmín 4 role, co se musí pokrýt:
jeden člověk, kterej pobíha, děla legwork. Nosí trička od někud někam, balí zasilky, odesíla a podobně.
Na tohle mam člověka, ja teda nejsem Eshop ale trance noc, a on nenosí trička, ale jde se podívat do klubu a domluví se s osvětlovačem jak se bude svítit a kolik potřebuje zasuvek :D a děla to fakt dobře, plus je schopnej zajistit i další věci.
Jeden člověk, kterej se stara o eshop jako eshop. Ma ponětí o cenotvorbě, umí si vybrat dodavatele eshopu
, umí dělat takové ty věci kolem prodeje, tj tah na branku, nenechat se podcenit a podobně, najme grafika na trička a hrnky a placky. /to jsem u nas ja, a dělam to blbě, ale nejsem e-shop, ale zase prodej lístku a tak/
No a potom někdo, kdo se stara tomu celemu o propagaci na sockach, umí i nastavit cíle a všechny ty věci, co ja ještě neumím, a budu se o tom bavit. /to u mě bude dělat externistka/
a pak ještě někdo kdo vytelefonuje media, aby mohla Bramboreena někde vystoupit na conech, v televizi, a v radiu. /tohle u nas dělam ja a zase blbě/
Da se to spojit do jednoho člověka, co si to děla sam, ale to je tak na vyhoření. A nemusí to ty lidi dělat ma fulltime, tu propadaci na sockach mi tedka bude dělat kamoška, co je fakt uplně junior, za 180 na hodinu, a
budou to tak 3 příspěvky za tejden.