TTYGR: ajaj, no držím palce :) Masku asi nebudu brát, ale na besedě budu k poznání podle toho, že vylezu na pódium :D
A jinak, když je řeč o termínech... to takhle včera ID Ricarderon zachránil život truhláři.
Truhlář, zločinec jeden bezectný, nám má něco dodělávat, a už šest týdnů to odkládá. Vždycky řekne: "po neděli na to hned vlítnem, paninko,", a když mu pak po neděli volám, tak řekne, že tenhle týden to teda jako fakt nestihne, ale po víkendu URČITĚ. Včera jsem mu psala smsku, co jako bude, na což odepsal, že určitě příští úterý, URČITĚ URČITĚ. Rozzuřeně jsem obratem volala, nezvedl to - a napsal další smsku, že teď nemůže a že zavolá za hodinu. Za hodinu zvonil mobil, tak jsem se k němu řítila, že jako tomu bídnému červovi fakt vyrvu játra z těla a vynadám, co si to jako představuje, takhle to pořád odkládat a posouvat termíny... no a on Ricarderon z Arga, kdy že bude šestý díl. Tak jsme teď svatosvatě domluveni na odevzdání třicátého ledna, paninko. Truhláři už jsem pak nevolala... nějak jsem nahlédla, že on to vlastně ještě neodkládá zas tak dlouho.