Uaaaá... slovníček :(
Celou dobu jsem se těšila, jak veledílo dopíšu a chvilku si jakože za odměnu budu hrát se všemožnými těmi serepetičkami a ocintky a dodatky - budou mapičky, slovníčky, reálie, blbůstky... no a teď tady už dva dny morduju výkladový slovník a tak mi to příšerně leze na nervy, že to snad zabalím a vykašlu se na to. Slovníček jsem kdysi měla, nějaký základ už existuje, ale jsou tam zastaralé informace a špatné formátování, tak to postupně procházím a čistím už jsem u písmene G - přičemž na konci souboru vzniká děsivě kynoucí seznam věcí, které tam nebyly zahrnuty, protože holt vyplynuly až z nově napsaného.
Takže si říkám... chce vůbec někdo slovníček? Potřebuje svět, vesmír a vy zde přítomní mít v knize takovou pitomost? Ale zas na druhou stranu... když už jsem u toho G, to je pro nás optimisty už skoro na konci abecedy, že ano... když chybí tak maličko, tak to přece teď nevzdám...? :D
Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.https://1drv.ms/w/s!AuVdiftnloLhg8FqBdCUmicMPw1XNw?e=mpER6M