Já se do té "programátorské" části necpu, překonvertoval to (a všemožnými makry prohnal a tagy opatřil) můj manžel matfyzák; já to teď jen kontroluju v prohlížeči a když vidím, že někde nějaká drobnost ujela, ručně to do toho html souboru doplním. Ten slovník je díky KAVENovi a JANAHUSAe skoro dokonalý, jen se to holt musí ještě prohlídnout, protože občas se projeví nějaká drobná chybka, která ve wordu vidět nebyla. Už jsem u písmene G :) Tak hlavně doufám, že snad aspoň tu a tam někoho ten slovník potěší - samozřejmě se tam vyskytuje určitý základ informací, které už zazněly přímo v textu, ale kromě toho jsou tam i reálie, které se v knize mihnou jen tak daleko na obzoru, čili je to opravdu přidaná hodnota, ne jenom redundantní omílání samých známých věcí.
GALE: s tou šestkou mám radost, že ti to tak připadá - mám skoro pocit, že se bere jen jako taková "výplňová retrospektiva", než přijde to slavné finále... holt jeden díl z řady a ještě k tomu tak nějak blbě uprostřed... tak jsem ráda, pokud to nepůsobí jako vata. :)