• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    XCHAOS: Já rozhodně cuketa. Ale listy si představuju hladké a členěné, trochu jako javor. Ani nevím proč :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LIA09: no já vlastně nevím, jestli bobule karwilu mají mít spíš velikost brusinky, nebo cukety. Možná je to někde zmíněný, ale já jak čtu rychle, protože jsem zvědavej a natěšenej, tak asi hrozně přeskakuju :-) a i kdybych nepřeskakoval, kdo si to má pamatovat? :-)

ale konopí i cuketa, s vyjímkou bobulí, splnujou takovou tu znepokojivou představu bujení, které proroste úplně vším (ještě možná bolševník, no :-)
    LIA09
    LIA09 --- ---
    XCHAOS: Takový jako brusinky, bobule červený, poživatelný nasladko i naslano.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    XCHAOS: nebo jako exotičtější durman
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tohle se netýká aktuálního dílu, ale i řady předchozích, a navíc ani nespoiluju, ale spíš mluvím o vlastních asociacích, tak mám poznámku, kterou neoznačím tagem spoiler.

Já si karwil jednoznačně představuju jako remix cukety s konopím... jak to máte vy? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAVEN: jj, taky mám dočteno, ale zatím nechci spoilovat (nebo ne moc, viz dále)

Jisté je, že budeme potřebovat sequely, spíš než prequely :-) Otevřených nezodpovězených otázek zůstalo příliš mnoho :-)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    KAVEN: To mám radost! Že tě to nezklamalo! :)
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    PECA: Mně něco povídej o čtení napínavých knih a spaní...
    PECA
    PECA --- ---
    No, 8. "ébůček" jsem koupil do foroty. Ale vzhledem k vesedě v Liberci bych měl stihnout dočíst rozečtenou 7 i čekající 8 do 15. 6. Jinak si v tom Liberci betonově vyslechnu konec. To nevím kdy kdy spát. Už takhle spím o hodinu méně, než bych chtěl. No chtěl. Večer se mi zase nechce přestat číst.
    Ale je to napínavé a je to dobré.
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    Tak mám dočteno. No pane jo ... velkolepý závěr, daleko rozmáchlejší než to vypadalo u prvních dílů. Nějaké věci mi tam nejsou jasné, ale rozebírat to budem asi až uplyne nějaká nespoilerovací doba, jinak se tady zase všechno utopí v bílé mlze. Každopádně teda - Vilmo, gratuluju! Bylo to dlouhé, ale stálo to za to.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SHEALA: ve skutečnosti to bylo zamýšleý jako hi-tech, ale dopadlo to jako postapo :-) a navíc s tím obvykle po Praze nejezdím, jezdím na nomálním elektrokle, ale to mám píchlý :-.) ale fotka se nepovedla, protože z toho není nakonec vidět, že je to knihkupectví... to snad ořízl ten Twitter, nebo nevím...

MARTY63: no jo, to je takovej můj směr a směrování, no... :-)
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    XCHAOS: Fakt dobrej vozejk...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    XCHAOS: krásný postapo, případně apo.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    No tak v pátek jsem si pro Program apokalypsy jel na svém apokalyptickém vozidle na Letnou... a v noci na dnešek jsem toho moc nenaspal.

sakra ted' koukám, že jsem s tím mobilem tak dlouho manipuloval, že není vidět, že to mají v Kosmasu....
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    KASUMI: To chce chirurgický rukavice :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja na ty novy vydani nechci sahat, aby se jim neco nestalo :D to jeste budu muset vyresit, jak se podivat na ty "nove" veci , aby to neutrpelo zadny sram :D
    GALE
    GALE --- ---
    XCHAOS: Prequel je Lunapark Luna, ne? Povídka (novela) je připojená k Ledu pod kůží v hardcoveru.
    PECA
    PECA --- ---
    XCHAOS: No a potom tu adventůru. Hezky v archaickém click and point stylu :)
    PECA
    PECA --- ---
    Bylo by příjemné, kdyby byly ebůčky updatované. Ale počítám, že si pořídím vázanou sbírku.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARTY63: já myslím, že si to říká o prequel. I když zase sequely, které by osvětlily třeba vznik Igeru, by nebyl marný. A zajímavé téma jsou i Floraíni... problém je, že ten svět žerou jen nerdi, počítám masový čtenář má vztah spíš k postavám, než ke světu.

No já mám zatím Apokalypsy rozečtenou, je tam spousta zkroucených plotů a nemůžu zatím předjímat, jestli budu víc volat po prequelech nebo sequelech :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam